|
|
|
|
Tarih: 15.03.2008 - 21:46 | İlgiler: 1,954 |
18 MART SALI AKŞAMI MERCAN RESTAURANT"TA TÜM SİTE ÜYELERİYLE BİRLİKTE SANATÇIMIZI DİNLEMEK ÜZERE ORGANİZASYON YAPMIŞ BULUNUYORUZ. HEM SANATÇIMIZI DİNLEYECEĞİZ... HEM SİTE ÜYELERİYLE"DE TANIŞMIŞ OLACAĞIZ.
TÜRKİYE"NİN DÖRT BİR YANINDAN, HATTA DÜNYANIN NERESİNDEN OLURSA OLSUN TÜM ÜMİT BESEN HAYRANLARINI BU ORGANİZASYONDA GÖRMEK İSTİYORUZ.
BU DOĞRULTUDA"DA BENİM DİYEN ÜMİT BESEN HAYRANLARININDA SEVGİSİNİ GÖRMÜŞ OLACAĞIZ YANİ...
BAZI ARKADAŞLAR BANA DAHA ÖNCEDEN ÖNCÜLÜK YAPMAM İÇİN TEKLİFTE BULUNMUŞTU AMA KISMET BUGÜNEYMİŞ...
HADİ BESENCİLER HERKEZİ BEKLİYORUZ...
PROGRAMIN BAŞLANGIÇ SAATİ: 22:30
MERCAN RESTAURANT
KENNEDY CAD. NO:86 İDO KARŞISI - YENİKAPI/İSTANBUL
İRTİBAT: 0538 662 47 30
|
|
|
|
|
Tarih: 16.03.2008 - 00:57 | IP adresi kayıt edildi. |
Bende çok olmak isterdim sizlerle, fakat gelmeme imkan yok şimdilik. Eminimki bence çok güzel buluşma olacak. |
|
|
|
|
Tarih: 16.03.2008 - 01:56 | IP adresi kayıt edildi. |
merhaba böyle bir organizasyon cok güzel vede ümit besen hayranlarının böyle özel bir günde bir araya gelmesi cok büyük mutluluk verir vede tüm hayranlarınla bir arada sevgili ümit abiyi dinlemek onun caldığı onun söylediği atmosferde bir araya gelmek cok güzel o güzel günde orada olmak tabiki cok güzel.ayrıca böyle bir organizasyonu düzenlediği için sevgili ceyhuna sonsuz teşekkürler... okulyolu- hakan-34 |
|
|
|
|
Tarih: 16.03.2008 - 01:59 | IP adresi kayıt edildi. |
Çünkü aynı zamanda ben almanya"dayım. Durumum müsait olsa seve seve gelmek isterdim valla. Hepinize iyi eğlenceler. |
|
|
|
|
Tarih: 16.03.2008 - 14:28 | IP adresi kayıt edildi. |
arkadaşlar çok üzgünüm ben gece çalışıyorum çok üzüldüm inanın ki bende böyle bir arada ümit abinin yanında olmak çok güzel bişey ama gelemiycem bana kızmayın inş başka bir zaman benim için çok acele oldu böyle bişey önceden haberim olsaydı aranızda olmaya çalışırtdım..
|
|
Tarih: 16.03.2008 - 15:58 | IP adresi kayıt edildi. |
ben yılbaşı akşamı ümit beseni dinlemeye gitmiştim.18 martta sevgilimin doğum günü inşallah orada olmayı ve 2 güzelliği birlikte kutlamayı isterim.ayrıca teşekkür ederim böyle bir organizasyon yapan arkadaşlara  |
|
|
|
|
Tarih: 17.03.2008 - 14:37 | IP adresi kayıt edildi. |
ÖNCELİKLE BÖYLE BİR PROGRAMIN DÜZENLENMESİNE ÇOK MEMNUN OLDUM DAVETİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YALNIZ BİR HAFTADIR BAYAĞI RAHATSIZIM ARANIZDA BULUNABİLMEYİ ÇOK İSTERDİM AMA İNANIN Kİ KALBİM VE GÖNLÜM HEP SİZLERLE OLACAK.İNŞAALAH BAŞKA BİR PROGRAMDA SİZLERLE OLMAYI ÇOK İSTERİM HEPİNİZE YÜREK DOLUSU SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.ÜMİT AĞABEY E VE TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR.HASAN DOĞU |
|
|
|
|
Tarih: 17.03.2008 - 14:43 | IP adresi kayıt edildi. |
umarım güzel bir gece olur yarın akşam herkes gönlüne göre mutlu geçirir |
|
|
|
|
Tarih: 17.03.2008 - 16:49 | IP adresi kayıt edildi. |
Ayarlanan gün benim için o kadar güzel ki... Benim dogum günüm.Ama ne yazikki sizlerle beraber olamiyacagim,yurtdisinda olunca her istenilen olmuyo.Gidecek olan arkadaslara eglenceli bir aksam diler ; gidemeyen arkadaslar içinde eglenip ÜMIT abiyi doya doya dinlemelerini isterim....
uskudar-besiktasli |
|
|
|
|
Tarih: 18.03.2008 - 11:55 | IP adresi kayıt edildi. |
oN NUmara olucak ama....
Çok kısa süreli olmuş
cumartesi geliyorum istanbula...
Ama aklım sizlerle....
Umarım güzel bir gece olur.....  |
|