|
|
|
|
Tarih: 28.06.2010 - 16:23 | İlgiler: 1,165 | IP adresi kayıt edildi. |
Merhaba Ben Kerem Ben Yeni Üyeyim Şuana Kadar Netim Yoktu Giremiyordum Site Çok Güzel Ümit Abiyi Çok Seviyorum Yıllardır Hayranıyım Kaç Kez Mercana Gittim Ve Dinleme Ve Konuşma Şansım Oldu Bende Sizlerleyim Ümit Abinin Ne Kadar Cana Yakın Ve Romantik Olduğunu Hep Beraber Paylaşalım 
|
|
|
|
|
Tarih: 29.06.2010 - 12:11 | IP adresi kayıt edildi. |
Hoşgeldin Kerem Aramıza 
|
|
Tarih: 30.06.2010 - 23:17 | IP adresi kayıt edildi. |
Bizler Gibi Aktif Olursun Kerem17 
Alıntı: kerem17
Merhaba Ben Kerem Ben Yeni Üyeyim Şuana Kadar Netim Yoktu Giremiyordum Site Çok Güzel Ümit Abiyi Çok Seviyorum Yıllardır Hayranıyım Kaç Kez Mercana Gittim Ve Dinleme Ve Konuşma Şansım Oldu Bende Sizlerleyim Ümit Abinin Ne Kadar Cana Yakın Ve Romantik Olduğunu Hep Beraber Paylaşalım 
|
|
Tarih: 01.07.2010 - 21:03 | IP adresi kayıt edildi. |
Hos Geldin Aramiza...senin Bizden Bir Iyi Yanin Var Oda Mercan Gitmissin..Ümit Besenle Görüsmüssün...bunu Duyunca Seni Gipta Ettim..ne Sanslisin Sen Insaallah Bizlerede Kismet Olur |
|
|
|
|
Tarih: 29.07.2010 - 18:14 | IP adresi kayıt edildi. |
Hatice Hanım Fırsat Buldukça Girerem Inşallah Ayrıca Site Çok Içerik Var Tam Ümit Abiye Yakışır Site Çalışanlara Teşekkürlerimi Sunuyorum Saygılar....
Alıntı: fbhatice
Kerem Yeni Üyesin Sitemize Bir Girdin Birdaha Yoksun Hadi Gel
|
|
|
|
|
Tarih: 10.08.2010 - 19:28 | IP adresi kayıt edildi. |
Slm Arkadaşlar Güzel Bir Site Tebrik Ederim Kurucularından Site Arkadaşlarıyla Tanışma Isterdim Doğrusu Saygılarla |
|
|
|
|
Tarih: 10.08.2010 - 21:51 | IP adresi kayıt edildi. |
Aramiza Hos Geldin...tabiiki Tanisiriz Zamanla  |
|
|