|
|
|
|
Tarih: 29.03.2008 - 13:30 | İlgiler: 6,229 |
Değerli Ümit Besen sevenleri,
Sanatçımızın sabırsızlıkla beklenen Yeni Albümü Mayıs ayında siz değerli dinleyicileriyle buluşacaktır...
Albüm adı ve daha geniş bilgiler ilerleyen günlerde duyurulacaktır.
Not: Mp3 demek korsan demek, Mp3 indirmek ile Ümit Besen sevginizde sahte var korsan olur! Orjinal albüm alın ki sevdiğiniz Sanatçı her yıl albüm yapsın...
Bu güzel bilgi için lütfen düşüncelerinizi paylaşınız...
|
|
|
|
|
Tarih: 29.03.2008 - 13:42 | IP adresi kayıt edildi. |
mayıs ayını bekliyoruz sabırsızlıkla Ümit abiye kolay gelsin calışmaları.saygılar |
|
|
|
|
Tarih: 29.03.2008 - 14:25 | IP adresi kayıt edildi. |
mayıs ayını sabırsızlıkla bekleyeceğiz ama ümit abimiz seda sayanın proğramında albümünün nisanda çıkacağını söylüyordu.olsun geç olsunda güç olmasın, albümünün ismi İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE olursa süper olur. korsana hayır , internetten indirenler ümit abiyi seviyoruz felan demesinler sadece kendilerini kandırırlar. ne olur emekten olalım ümit abimize sahip çıkalım ki dostta düşmanda görsün. ümit besenin hayranlarının kendisine sahip çıktığını konyadan / serdar sözen |
|
|
|
|
Tarih: 29.03.2008 - 20:04 | IP adresi kayıt edildi. |
Değerli Hemşerim sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
|
|
|
Tarih: 29.03.2008 - 20:18 | IP adresi kayıt edildi. |
ay en sonundayaaa bekliyoruz artılk sabırsızlıkla |
|
|
|
|
Tarih: 29.03.2008 - 21:38 | IP adresi kayıt edildi. |
Beklenen o güzel haber geldi ne mutlu bize mayıs ayını bekliyoruz. |
|
|
|
|
Tarih: 30.03.2008 - 11:37 | IP adresi kayıt edildi. |
ROMANTİK MÜZİĞİN RAKİPSİZ TEK İSMİ ÜMİT BESEN ABİMİZİN ÇIKAÇAK OLAN YENİ ALBÜMÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. LÜTFEN KORSANDAN (MP3) DAN UZAK DURALIM. NE KADAR ÇOK ORJİNAL ALBÜM ALIRSAK OKADAR ÇOK YENİ ALBÜM DİNLERİZ...
|
|
Tarih: 30.03.2008 - 13:23 | IP adresi kayıt edildi. |
evet arkadaşlar işte beklediğimiz albüm çıkıyor mayıs ayında ama mp3 korsan demektir ben bir kaset bir cd sini alıcam ümirt abinin son albüme hep beraber destek olursak ümit abinin birdaki yeni albümüde çok uzun sürmez hep elele olalım arkadaşlar ümit besen severleri orjinal albüm alıcaklarına inanıyorum ben
saygılar
|
|
Tarih: 30.03.2008 - 20:41 | IP adresi kayıt edildi. |
iyi günde kötü günde şarkısıyla beraber güzel bir albüm olcağına inanıyorum çıkmasını herkez gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum |
|
|
|
|
Tarih: 30.03.2008 - 21:24 | IP adresi kayıt edildi. |
İşte bu kadar...
Askere gitmeden albümü dinleyebilecek olmama sevindim...
Bekliyoruz... |
|
|