|
|
|
|
Tarih: 14.04.2008 - 14:05 | İlgiler: 615 | IP adresi kayıt edildi. |
hep bi başka gelmişti ümit besen şarkıları bana çevremde "ağlama edebiyatı yapıyor" yada "oda arabesk söylüyor" diyenler olmasına rağmen bıkmadan kimseye aldırmadan ümit besen dinlemeye devam ettim... O gün gelmesin dedim bir dönem sonra ikimizin yerine neyini yazabilirim ki burayaa şarkılara o kadar güsel geliyoki bana hepsini tek geçiyorum benn...
|
|
|
|
|
Tarih: 28.04.2008 - 10:49 | IP adresi kayıt edildi. |
bende bütün şarkılarını tek geçiyorum annemle babamın gençken birbirlerine söylediklri şarkıları dinlemek çok güzel.benim yaşadığım bi şarkısı varki o bi başka DOSTLAR SAĞOLSUN tam bize göre.bide VURURUM SENİ |
|
|
|
|
Tarih: 28.04.2008 - 11:29 | IP adresi kayıt edildi. |
BENDE SENİN GİBİYİM KARDEŞ.HİÇ BİR ZAMAN CEVREMİN DEDİKLERİNE BAKMADAN DİNLEMEYE DEVAM ETTİM.BENİM GİBİLERİ GÖRMEK DUYMEK COK GÜZEL.DEMEKKİ DOGRU YOLDAYIZ. |
|
|
|
|
Tarih: 29.05.2008 - 16:51 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT ABİ SÖYLEDİKTEN SONRA BÜTÜN ŞARKILAR GÜZELDİR. ANCAK BEN HAREKETLİ ŞARKILAR HARİÇ ABİMİZE AİT BÜTÜN ŞARKILARI ÇOK SEVİYORUM. |
|
|
|
|
Tarih: 29.05.2008 - 20:00 | IP adresi kayıt edildi. |
Ben de kimseye bakmadım ve dinlemeye devam ettim vede edeceğim ümit abi iyi varsın
|
|
Tarih: 31.05.2008 - 21:35 | IP adresi kayıt edildi. |
İyiki devam etmişsin bestekar tek gecmeye devam et çünkü Ümit Abimizi değer. |
|
|
|
|
Tarih: 01.06.2008 - 01:53 | IP adresi kayıt edildi. |
ÖYLE ESERLERKİ HEPSİ YAŞANMIŞ HAYATIN PARÇALARI ARKADAŞIM NİKAH MASASI SÖZÜMÜ TUTTUM BUNLAR ÖRNEKLERİ AMA BİR DE UNUTULMUŞUM VARKİ ANLATMAYA KELİME BULAMIYORUM YÜREĞİNE ELLERİNE SAĞLIK |
|
|
|
|
Tarih: 01.06.2008 - 02:13 | IP adresi kayıt edildi. |
ONUN ESERLERİYLE BÜYÜDÜM HER ŞARKISI HAFIZAMDA ÖLE ESERLERKİ DAHA UZUNCA YILLAR HAFIZALARDAN SİLİNMEZ |
|
|
|
|
Tarih: 07.07.2008 - 00:30 | IP adresi kayıt edildi. |
bukadar güzel bukadar duygulu şarkıları tabiiki ümit besen söyler.HARİKASIN ÜMİT ABİİİİİ |
|
|
|
|
Tarih: 08.11.2008 - 14:28 | IP adresi kayıt edildi. |
onun şarkılarıyla büyüdük hüzünlendik efkar dağıttık okul yılları bir başka dinledim onu okul yolu bir harikaydı nezaman dinlesem bir başka olurum. |
|
|