|
|
|
|
Tarih: 14.04.2008 - 14:18 | İlgiler: 727 | IP adresi kayıt edildi. |
Herkes için sıradan normal bi gündü işte...Kimisi cuma namazına gitmeye hazırlanıyor kimisi öğlen paydosunu değerlendiriyordu.. oysa ben çok heyecanlıydım o gün.. Sanki hastanedeydim de çocuğum olucak baba olacağım gibi bi heyecan(hoş o duyguyu tatmadım ama herhalde bu kadar heyecanlı olurdum..) saat geçmiyordu sanki.. Dakkada bir msn nickkimi değiştiriyor "ümit besen 30 dakka sonra sohbet odasında, ümit besen 15 dakka sonra sohbet odasında ümit besen 1 dakka sonra sohbet odasında" böyle yazarken yazarken bi baktım saat 13:00 olmuş.. sohbet odasında müthiş bi kalabalık.. ben habire içimden "Allahım ne olur benimlede bi kelime bişey konuşsun" diye dua ederken umitbesen diye bi nick girdi içeri... eminim tüm kullanıcılar için anlatılmaz bi andı o.. Sanki hava sağnak yağmurluyduda güneş açmıştı birden.. İlk sorum "canım senle olmak istiyor adlı şarkının söz müziği kimin?" diye sormuştum.. o ise "selami şahinin canım senle olmak istiyor" demişti.. çok dehşet bi andı ya.. benimle konuşmuştu ümit besen ya.. ben ümit besenle diyalog kurmuştum.. şuan yazarken hatırlıyorum da o anı haa tüylerim diken diken oluyorr.. çok şahane bi gündü.. Sevgili ümit besenle ilgili tek anım bu..
Keşke yeniden gelse, Tekrar bizimle beraber olsaa.. O günden sonra hem üyelerimiz hem soracaklarımız arttı.. Sohbet odan seni bekliyor ümit besen, hadi lütfen daha fazla bekletme onu...
[Son Düzenleme: 14.04.2008 Düzenleyen: bestekar]
[Son Düzenleme: 14.04.2008 Düzenleyen: bestekar]
|
|
|
|
|
Tarih: 14.04.2008 - 16:19 | IP adresi kayıt edildi. |
Çok güzel bir anı teşekkürler bizimle paylaştığın için
[Son Düzenleme: 14.04.2008 Düzenleyen: taner34]
|
|
Tarih: 14.04.2008 - 16:27 | IP adresi kayıt edildi. |
TEŞEKKÜR EDERİM KEŞKE ONUNLA YÜZYÜZEDE GÖRÜŞMÜŞ OLSAMDA ONUDA YAZABİLSEM AMA NERDE |
|
|
|
|
Tarih: 14.04.2008 - 21:42 | IP adresi kayıt edildi. |
bestekar arkadaşım sen sohbet odasında görüşürken heyecanlanmışsın, ben yüz yüze odasında sohbet ettim. |
|
|
|
|
Tarih: 24.04.2008 - 15:33 | IP adresi kayıt edildi. |
KASIM 22 2005 O GÜN SIRA ARKADAŞIM OKUL SERVİSİNİ YAPTIĞI KAZADA HAYATINI KAYBETMİŞTİ.OKULA HASTA OLDUĞUM GEÇ GELMİŞTİM OKULDA KAPIDA ARKADAŞLAR BENİ KARŞILADILAR.ARDINDAN HABERİ ÖĞRENDİM VE BİTTİM.OKUL BİTTTİ EVE GELDİM.BİZİM MÜZİK SETİ VAR İÇİNDE BİR SÜRÜ SANATÇILARIN ALBÜM-PLAKLARI.RAHATLAMA ACIMI HAFİFLETMEK İÇİN AÇTIM.MÜZİK SETİ 5-6 KATLI TAM 1 SIRA ÜMİT BESEN ALBÜMLERİ.EN ÜST BÖLMEDE İSE SADECE ÜMİT BESENİN 3 PLAĞI BAYRAMIN OLSUN DOSTLAR SAĞOLSUN VE ŞİKAYETİM VAR.ARDINDAN DOSTLAR SAĞOLSUNU ELİME ALDIM İNCELEDİM VE TEYBE KOYDUM.ÇALAN PARÇA HAKKINI HELAL ET ANA İDİ.O GÜN BELKİDE 20 KERE O PARÇAYI DİNLEDİM VE HÜNGÜR HÜNGÜR SALYA SÜMÜK AĞLADIM .İŞTE O GÜN ÜMİT BESENİ TANIDIM İYİKİ TANIDIM BEN DAHA 16 YAŞIMDAYIM 13 YAŞINDA BİRİNİ KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ TARİFSİZ BİR ACI.
|
|
Tarih: 26.04.2008 - 15:21 | IP adresi kayıt edildi. |
güzel bir anı paylasımın için teşekkürler |
|
|
|
|
Tarih: 24.02.2009 - 20:30 | IP adresi kayıt edildi. |
güsel bir ani olmus tesekkürler )))))))))))) |
|
|