|
|
|
|
Tarih: 04.05.2008 - 13:25 | İlgiler: 587 | IP adresi kayıt edildi. |
ARKADAŞLAR SİZLERLE BİR ANIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM...BERABER OLDUĞUM GÜNLERİMİZİN GEÇTİĞİ GÜZEL BİR BİRLİKTELİĞİMİZİN OLDUĞU BENİM İÇİN HERŞEYDEN KIYMETLİ BİR SEVDİĞİM VARDI... ONUNLA BERABERLİĞİMİZ ÜÇ SENE SÜRMESİNE RAĞMEN HİÇ BÜYÜTÜLMEYECEK BİR KONU HAKKINDA İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ KIRDIK VEDE AYRILMAK ZORUNDA KALDIK AMA NE YALAN SÖYLEYİM BU ZAMAN ZARFINDA HİÇ AKLIMDAN ÇIKMADI VE BİRGÜN KENDİSİNE ÜMİT ABİMİZİN
``BEN BU GECE ÖLMEZSEM``ALBÜMÜNÜ ALIP KENDİSİNE YOLLADIM VE KENDİSİNE BU ALBÜMDEKİ ``YAŞANMIYOR Kİ`` ADLI ŞARKISINI DİNLEMESİNİ RİCA ETTİM VE KENDİSİYLE UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR BERABER OLMAYA BAŞLADIK... YANİ DİYECEĞİM ŞU Kİ ÜMİT ABİMİZİN YAPTIĞI ŞARKILARIN İÇİNDEKİ DUYGULAR,SEVĞİLER ÇOK GÜÇLÜ. BEN BİRKEZ DAHA BUNA İNANDIM... UMARIM TÜM SEVENLER MUTLU BİR BERABERLİK YAŞARLAR. LÜTFEN ``YETMEZ Kİ`` ADLI ŞARKIYI BİRKERE DAHA DİNLEYELİM NEDEMEK İSTEDİĞİMİ O ZAMAN DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ.. ~~ÜMİT BESEN~~ İYİ Kİ VARSIN BİR ÜMİT BESEN DAHA BU DÜNYAYA GELMEZ...
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 23:20 | IP adresi kayıt edildi. |
ümit abi türkiyenin en iyi sesidir |
|
|
|
|
Tarih: 13.05.2008 - 17:46 | IP adresi kayıt edildi. |
ümit abi türkiyede şahsına münhasır bir insan ahlaklı ve sesi ilede kendini kanıtlamış bir sanatçımızdır
|
|
Tarih: 13.05.2008 - 20:06 | IP adresi kayıt edildi. |
yaşanmıyor ki tabi de müthiş ötesi bir eser
|
|
Tarih: 13.05.2008 - 21:35 | IP adresi kayıt edildi. |
Benimde aslında sevdiğim bir kişi var ve o"nu çok seviyorum. Fakat o benim duygularımı anlamadı ve ben bu şarkıyı o"na gönderme yaparak okulda düzenlenecek olan bir kutlamada söylemek istiyorum. Gerçekten Ümit abi"nin şarkıları çok müthiş ve bu besteleri yaptığı için çok mutluyum.
[Son Düzenleme: 13.05.2008 Düzenleyen: djfurkan] |
|
|
|
|
Tarih: 13.05.2008 - 22:25 | IP adresi kayıt edildi. |
arkadaşlar ümit bbaba diyom başkada bişey demiyom |
|
|
|
|
Tarih: 14.05.2008 - 14:26 | IP adresi kayıt edildi. |
arkadaşlar özellikle son zamanlarda insanları takip ediyorum herkesin bir sıkıntısı var.insanlarımız depresyonda geçim sıkıntısı işsizlik ev sorunları v.s. hepimizin bir şekilde sıkıntısı var.ÜMİT abimiz bizim yerimize tüm dertlerimizi dünyaya haykırıyor...şükretmeliyiz ÜMİT BESEN e bize tercuman olduğu için.... |
|
|