|
|
|
|
Tarih: 06.05.2008 - 09:08 | İlgiler: 1,054 | IP adresi kayıt edildi. |
Değerli Sanatçımızla ilgili anısı olanların burada paylaşması fikri sizce nasıl olur? Hadi ilk ben başlayayım;
Yıl 2000 askerden yeni gelmiştim, Ümit Besen Ankara"da program yapıyordu. Tesadüfen dinlediğim radyoda Sanatçımızın biraz sonra o radyoya konuk olacağını ve sormak istediğimiz soruların faks yoluyla gönderilebileceğini duymuştum. Ben de ona olan hayranlığımı belirten bir faks gönderdim ve altına telefon numaramı da yazdım. Heyecanla programı dinlemeye başladım. Biraz sonra benim faksımı okudular, Ümit Abi"nin beni aramalarını istediğinde heyecandan ölecektim. Allahım karşımda Ümit Besen!!!! O kadar sıcak, o kadar içten, bense heyecan içinde.. Neyse biraz sohbetten sonra akşam beni eşimle birlikte programına davet etti. Akşam Fondue Restoran"a gittik, şef garson bize bir masa hazırlattı. Az sonra Ümit Abi o her zaman ki gülen yüzüyle yanımızdaydı, inanamıyordum. Hemen şefi çağırdı ve neden ayrı masaya oturduğumuzu bizim misafiri olduğumuzu ve hemen ailesinin ve tanıdıklarının olduğu masaya servis açılmasını söyledi. Düşünebiliyor musunuz bütün akşam Ümit Besen"le yanyana oturup sohbet ettik. Eşiyle, kızıyla ve kardeşiyle aynı masada çok güzel bir akşam geçirdik. Herşey rüya gibiydi. Bu arada Ümit Abi"nin Tv programlarında sık sık söylediği; "SİZİN ŞARKILARINIZLA TANIŞTIK, SİZİN ŞARKILARINIZLA EVLENDİK, ŞİMDİ ÇOCUKLARIMIZLA SİZİN ŞARKILARINIZI DİNLİYORUZ" sözü bana aittir ve o akşam dile getirilmiş bir sözdür.ÜMİT BESEN"i çok seviyoruz.
|
|
|
|
|
Tarih: 08.05.2008 - 02:41 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Besene olan hayranlığım, onun şarkılarını dinlediğim ve dinledik den sonraki ilk sahnede izlediğim gün benim gözümde bin kat daha büyüdü.Hayalimdeki ümit besen fazlasıyla beni hayran bıraktırıyordu.Tavırları şarkılardaki hakimiyeti ve özellikle efendiliği beni dahada hayranlığa itti.Eski aşklarımızı onla başlayıp onla bitirdik..iyi ki varsın ümit besen.. |
|
|
|
|
Tarih: 08.05.2008 - 17:36 | IP adresi kayıt edildi. |
KEŞKE BENİMDE BÖYLE BİR ANIM OLSAYDI VE SİZLERLE PAYLAŞSAYDIM |
|
|
|
|
Tarih: 08.05.2008 - 20:23 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT BEYLE ANTALYA HAN RESTAURANTTA TANIŞTIK,KENDİSİNİN YAKIN DOSTU OLAN AKİ LAKABLI ABİMİZ BENİM SAMİMİ OLDUĞUM ÇOK DEĞERLİ BİRİDİR,PİYANİSTTİR.ONUN SAYESİNDE TANIŞTIM,ÇOK BEYEFENDİ YERİNİ BİLEN ŞIMARMAYAN TEK DUAYENDİR. ANTALYA YA GELİRSE YİNE GÖRÜŞMEK İSTERİM.ONUN SAYESİNDE 1980 Lİ YILLARDA GÜNEY İŞHANI SIRASELVİLER CADDESİNDEN BİR ORG ALMAYA GİTTİM TESADÜFEN ORADA COŞKUN SABAH BEYLE TANIŞTIM VE İLK ORGUMU O TAVSİYE ETMİŞTİ(PSR 70 YAMAHA) İDİ.İLK ÇALDIĞIM PARÇA DA OKUL YOLU İDİ, ÜMİT BEY İN BU CAMİADA YERİ BAMBAŞKADIR. SEVGİLER SAYGILAR ÜMİT ABİCİM. |
|
|
|
|
Tarih: 10.05.2008 - 21:51 | IP adresi kayıt edildi. |
Bu arada Ümit Abi Ankara"ya tekrar ne zaman geleceksiniz? Ankara sizi çok özledi....
|
|
|
|
Tarih: 11.05.2008 - 12:34 | IP adresi kayıt edildi. |
Çok güzel bir anı bizlerle paylaştığın çin teşekküler 
|
|
Tarih: 11.05.2008 - 18:40 | IP adresi kayıt edildi. |
BENDE ÜMİT BESEN HAYRANIYIM ŞARKILARINI BÜYÜK BİR İÇTENLİKLE DİNLİYORUM SÜPER BİR PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER
|
|
Tarih: 12.05.2008 - 21:16 | IP adresi kayıt edildi. |
BENİMKİDE SENE 2000 İDİ ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ÜMİT ABİ FONDUE RESTORANDA GELMİŞTİ AMA GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞTIĞIMDAN DOLAYI DİNLEMEYE GİDEMEDİM ONA ÇOK ÜZÜLDÜM.ÜMİT ABİNİN ORDA OLDUĞU PAZAR GÜNÜNDE CİNNAH CADDESİNDEN AŞAĞI İNİYORDUM KUZENİMLE AYNI TARİHLERDE SEDA SAYAN DA ALTINNALDA SAHNE ALIYORDU ÜMİT ABİYİ ORAYA SEDA SAYAN HANIMEFENDİYİ DİNLEMEYE GİDERKEN GÖRDÜM SADECE ÇOK YAKIN OLARAK O GÜN O KADAR SEVİNDİMKİ ANLATAMAM,KENDİSİ İLE 1 DAKİKA DA GÖRÜŞSEM BANA YETECEKTİ TRAFİĞİN YOĞUN OLMASINDAN DOLAYI ARABAYI PARK EDECEK YER BULAMADIM TABİ KONUŞAMADIM.AMA O KADAR YAKINDAN BİLE GÖRMEM BENİ O KADAR MUTLU ETTİKİ ANLATAMAM
İNŞALLAH YAKIN BİR ZAMANDA ANKARA YA GENE GELİR |
|
|
|
|
Tarih: 12.05.2008 - 22:58 | IP adresi kayıt edildi. |
ÇOK GÜZEL OLMUŞ |
|
|
|
|
Tarih: 13.05.2008 - 13:36 | IP adresi kayıt edildi. |
ALANYANIN KONAKLI BELDESİNE GELMİŞTİ. İLK NİKAH MASASI ŞARKISIYLA TANIDIM. VE ÖYLE DEVAM EDİYOR. BU KADAR GÜZEL ŞARKI YAZAN SÖYLEYEN KİM VAR Kİİİİİİİİİİ................
VARLIGIN YETER ÜMİT BEY |
|
|