|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 10:20 | İlgiler: 3,616 |
Değerli sevenlerim,
Kıymetli arkadaşım vede hemşehrim Kurtuluş"un hastalığına üzülerek onun için bir şarkı besteledim ve bu şarkının gitarlarını bizzat kurtuluş kendi elleri ile çaldı. Bu yüzden albüm biraz gecikmeli çıkacaktır. Tüm sevenlerimden anlayış bekliyorum.
Kurtuluş'a da ALLAH'tan şifalar diliyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve müzikli günler diliyorum.

|
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 11:19 | IP adresi kayıt edildi. |
bende sevgili hemşehrim kurtuluşa acil şifalar diliyorum.
|
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 11:19 | IP adresi kayıt edildi. |
kurtuluş abimize ve onun gibi bütün hastalara allahtan acil şifalar diliyorum ümit besene de ayrıca çok teşekkür ederim albümünde kurtuluş abimizinde eşlik etmesi sevindirici birşey büyük bir sanatçı olduğunu göstermiş oldu |
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 11:54 | IP adresi kayıt edildi. |
Sevgil Ümit bey, sizi 25 senedir seviyor, ve sevmeyede, dinlemeyede devam ediyorum.Sizin efendi kibar, kişiliğiniz bizleri hep sizi sevmeye itti.Kurtuluş"a yapmış olduğunuz bestesi sabırsızlıkla bekliyor, yeni şarkıların eskileri aratmıyacağını umuyorum.sevgi ve saygılarımla.....Burdan bizlere seslenişinizin devamı dileğiyle.....
[Son Düzenleme: 09.05.2008 Düzenleyen: alyaderin] |
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 12:24 | IP adresi kayıt edildi. |
Kurtuluş beye geçmiş olsun diyoruz...ÜMİT abimizin albümünü sabırsızlıkla bekliyoruz... |
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 14:13 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT ABİBİZİN YENİ ALBÜMÜ ÇIKSINDA NE ZAMAN ÇIKARSA ÇIKSIN...ÇIKACAĞINI BİLMEK BİLE YETER... AMA: LÜTFEN BİR ANÖNCE ÇIKSIN SABIR SIZLIKLA BEKLİYORUM... 
AYRICA KURTULUŞ ABİMİZEDE TEŞEKKÜRLER, BİR AN ÖNCE İYİLEŞMESİ DİLEĞİYLE...
[Son Düzenleme: 09.05.2008 Düzenleyen: ilhan_56]
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 17:20 | IP adresi kayıt edildi. |
allah şifalar versin kurtuluşa.umarım bir an evvel sağlığına kavuşur.ümit besen"in albümünü de sabırsızlıkla bekliyorum.umarım çok albüm çok gecikmez.. |
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 18:04 | IP adresi kayıt edildi. |
kurtuluş abimize acil şifalar bizlerede biraz daha sabır diliyoorum. |
|
|
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 19:50 | IP adresi kayıt edildi. |
Kurtuluş beye acil şifalar diliyoruz
|
|
Tarih: 09.05.2008 - 20:36 | IP adresi kayıt edildi. |
Albümü sabırsızlıkla bekliyoruz. Değerli Sanatçımız Kurtuluş"a geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim....
|
|