| Üye Girişi
|
 |
| Duyurular
|
 |
| E-mail Listesi
|
 |
|
|
 |
| Konu İçeriği |
 |
 |
|
|
|
|
Tarih: 26.02.2007 - 01:08 | İlgiler: 748 | IP adresi kayıt edildi. |
Benim gözümde Ümit BESEN kişiliği ve karakteri ile hani dört dörtlük derler ya belki dahada ötesi sanki...
kendisi ile kısada olsa sohbet etme imkanı buldum izlenimlerim o kadar güzelki gerçektende beyefendibi kişi bunları buradan soyluyorum çünki bilirimki o tur insanlar yüzüne karşı övülmez utanırlar
ben onunla sevdim yada o benim aşkımı konu almış şarkılarına ben onun şarkılarında anlattığı gibi aşık oldum benim ayrıldığım gibi oda şarkılarını yazdı birbirimizi tanımadan bilmeden birbirimizi anlatmıştık sanki ben hep boyle düşünüyorum Ümit ağbimi Bendeki Günlerini adlı parçasını tesadüfen dinlediğimde o an hani derler ya kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar olur yürek taşmak isterde çıkacak bir yer bulamaz oyle güzel bir tesadüf işte
eğer okuyorsan seni gerçekten çok seviyor ve çok saygı duyuyorum inşallah sizin gibi bi oğlum olurda sizin şarkılarınızla bir kıza aşık olur o şarkılarda ayrılır ...
en derin saygı ve sevgilerimle
|
|
|
|
|
Tarih: 02.05.2008 - 01:42 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Besen denilince aklıma yanlızca bir kişi gelir yıllardır..O özel insan belkide en büyük hayranıydı Ümit Besen"in..Bir keresinde doğumgünüydü ve sanatçımıza ulaşmaya çalıştık,davet etmek için..ne yazık ki ulaşamadık..yine de uğraşmak hoş bir anı oldu.. |
|
|
Yazılar: [ 1 - 2 arası. Toplam : 2 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|
 |
| Etiketler
|
 |
|
|