|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 18:24 | İlgiler: 3,297 |
Değerli müzik severler,
Sanatçımızın müthiş albümü "İyi Günde Kötü Günde" - Mekanı Cennet Olsun (Annem) ismiyle nihayet 27 Mayıs 2008 Salı günü tüm müzik marketler de yerini alıyor...
Uzun bir aradan ve harcanan büyük emek sonrası Sanatçımız yeni albüm"ü ile tekrar sevenleriyle buluşuyor. Sanatçımızın sevenleri olarak hepinizi KORSAN"A KARŞI duyarlı olmaya davet ediyorum. Sanatçımızın Orjinal Albüm"ünü satın almanızı diliyor hepinize Müzikli günler diliyorum.
(Admin)
|
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 18:30 | IP adresi kayıt edildi. |
işteee buuu varooll beklenen albüm çıkıyor çok sevinçliğizzz bizz bu haberden sonraa yaşaaaa.orjinal alalım arkadaşlar sanatcıya katkımızz olsun... |
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 19:58 | IP adresi kayıt edildi. |
iste budurrrrrr
27 mayisi zor bekliyorummmmmmm
umit besen 1 numara |
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 20:01 | IP adresi kayıt edildi. |
işte ben buna derim çok iyi bir haber oleyy albüm çıkıyorrrrr ümit abinin hemen cd ve kasetini alıcam orjinal ve bu arada lütfen korsan almayalım
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 20:08 | IP adresi kayıt edildi. |
EN GÜZEL HABER SON ZAMANLARDA ALDIGIM. BEKLEMEMMİZE DEĞDİ.EMEĞİNE SAĞLIK ÜMİT ABİ.TABİKİ BİZLERDE ÜMİT ABİMİZİN EMEĞİNİN HAKKINI VERECEĞİZ. |
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 21:00 | IP adresi kayıt edildi. |
Yaşasın sonunda yeni albüme kavuşuyoruz. Hep beraber korsana hayır diyerek yasal albüm alalım.
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 22:15 | IP adresi kayıt edildi. |
İŞTE OGÜN GELDİ GÖZÜMÜZ AYDIN ARKADAŞLAR KORSAN ALINMAZ HELE ÜMİT ABİYE HİÇ YAPILMAZ BU SANATCIYA BİZİM BORCUMUZDUR ORJİNAL ALBÜM BİZ ÜMİT BESEN FANATİKLERİ ÜMİT BESENİ DAHA COK DİNLEMEK İÇİN BUNA MECBURUZ |
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 22:18 | IP adresi kayıt edildi. |
inanılmaz bir sevinç içindeyim.ALLAH inşallah hayırlısını varsin.Ümit Besen fanatiği olarak tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum... |
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 22:27 | IP adresi kayıt edildi. |
Albümle ilgili haberleri tez zamanda bizimle paylaşan Ceyhun"a çok teşekkürler öncelikle..
Albümü sabırsızlıkla bekliyorum,Ümit Abimizin bizleri mest edecek bir albüm yaptığını temenni ediyorum... |
|
|
|
|
Tarih: 20.05.2008 - 22:27 | IP adresi kayıt edildi. |
ALBÜM GÜNÜ SABAH ACILIR ACILMAZ ALBÜMÜ İLK BEN ALACAM ADAPAZARINDA HER ALBÜM OLDUGU GİBİ MÜZİK MARKET AÇILMADAN GİDİP BEKLEYECEGİM YİNE ADAPAZARINDAN ŞEREF İNCE |
|
|