|
|
|
|
Tarih: 03.07.2008 - 17:18 | İlgiler: 408 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT BESEN"e DUYURU..! Ümit bey, tv deki yarışmayı seyrettim.Bizler sizi biliyoruz, kendinizi ispata gerek yok.Yarışmacı arkadaşlarınızı bilerek size verdiler, sonuçta şarkıcı değiller.Ben çok eglendim, sizde işi eğlenceye vurup, arkadaşlarıda herkesin inadına çalıştırın.Onları herkes olduğu gibi kabul etsin, sizde görevinizi yapın...sizi seviyoruz...
|
|
|
|
|
Tarih: 04.07.2008 - 00:34 | IP adresi kayıt edildi. |
Bence de ümit abiye gitmedi evet mehmetali bey başka görevde olsa daha iyi olur diye düşünüyordum bende...
|
|
Tarih: 14.07.2008 - 00:13 | IP adresi kayıt edildi. |
umit abi senide sarkilarinida sewerwk izliyor ve dinliyoruz tum yasantinda huzur mutluluk ve bol sans dilerim 
|
|
Tarih: 16.07.2008 - 12:21 | IP adresi kayıt edildi. |
ümit abi sen ne yapcanı bilir sin abi & sana yakısanıda
|
|
Tarih: 16.07.2008 - 12:30 | IP adresi kayıt edildi. |
HARİKASINIZ..! ŞU ZEYNEP TALU SİZDEN NE İSTER, NE KADARDA İŞİ CİDDİYE ALIYORLAR...OY VERENLERE HELAL OLUN BUNLARI BÖĞLE SUSTURMAK GEREK...KIZLAR BELKİ O KADAR İYİ DEĞİLLER AMA, O KADARDA SÖYLENMEYE NE GEREK VAR..? HAYDİ KIZLAR İYİ ÇALIŞIP ŞARKIDA FAZLA ETKİNLİĞİNİZ OLUP, HERKESİ UTANDIRIN.... |
|
|
|
|
Tarih: 17.07.2008 - 22:25 | IP adresi kayıt edildi. |
slında ümit abi birazdaha düşünüp araştırsaydı daha iyi olurdu bu kızlarla nereye kadar...
|
|
Tarih: 19.07.2008 - 11:31 | IP adresi kayıt edildi. |
esra ve ceyda kardeşler ümit abinin karizmasına ters insanlar ümit abi rahatsız olmadığı sürece sorun yok yinede yarışmada dereceye girecekler çünki sevenleri var bizler varız |
|
|
|
|
Tarih: 19.07.2008 - 11:35 | IP adresi kayıt edildi. |
HAYIRLISI OLACAGI ESİN BENCE.BEN ÜMİT BESENİN İÇİNDE OLDUGU KÖTÜ BİŞEY HATIRLAMIYORUM.SONUCTA SHOV.ÜMİT ABİ DURUŞUYLA ALEME ÖRNEK OLCAKTIR DİĞERLERİ SORUN OLMAZ.ÖNEMLİ OLAN ABİMİZ. |
|
|