|
|
|
|
Tarih: 24.07.2008 - 12:32 | İlgiler: 1,046 | IP adresi kayıt edildi. |
1-İyi Günde Kötü Günde
2-Geri Dön Zaman
3-Gidiyorsun
4-Yoksun Artık Odanda
5-Ağla Gitarım Sen Ağla (Kurtuluş´a Özel)
6-Mekanı Cennet Olsun (Annem)
7-Gidenlerin Ardından
8-Onun İçin Yaşıyorum
9-Geç Kaldım Sana
10-Bana O Günleri Hatırlatmayın
11-Osmaniyem
12-Ne Günlerdi Ah O Günler
bu albümünde seçim yapamıyorum imkanı yok hepsi on nurama eserler ümit abi yüreğine sesine sağlık bence beklediğimize değdi bomba gibi albüm
|
|
|
Tarih: 28.07.2008 - 12:54 | IP adresi kayıt edildi. |
ALBUM BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ MÜTHİŞ OLMUŞ.AGZINA YÜREĞİNE SAĞLIK ÜMİT ABİ. |
|
|
|
|
Tarih: 01.08.2008 - 10:46 | IP adresi kayıt edildi. |
her şarkı çok harika ÜMİT abinin klasına yakışır şarkılar ama bence en etkileyicisi BANA O GÜNLERİ HATIRLATMAYIN parçası bende çok şeyleri hatırlattı |
|
|
|
|
Tarih: 05.10.2008 - 16:29 | IP adresi kayıt edildi. |
iyi günde kötü günde albümdeki parcalar harika ama benim icin özel olan MEKANI CENNET OLSUN ANNEM ONUN İCİN YASIYORUM GİDİYORSUN parcaları harika
|
|
|
|
|
Tarih: 29.10.2008 - 15:38 | IP adresi kayıt edildi. |
Bencede Bu Albümde İyi Günde Kötü Günde Ve Gidiyorsun.Onun İçin Yaşıyorum.Ağla Gitarım Sen Ağla.Mekanı Cennet Olsun.
Benim Favorilerim...
|
|
Tarih: 31.10.2008 - 21:52 | IP adresi kayıt edildi. |
gerçekten son albüm için birşey söylemeye gerek yok çok harika ümit besen hayranlarını coğaltmamız lazım bütün albümlerini herkese dinletelim şimdiden teşekkürler başarılar...
|
|
Tarih: 31.10.2008 - 21:59 | IP adresi kayıt edildi. |
arkadaşlar birde ben çok merak ediyorum angi şarkıya kılip cekilecek sizler angi şarkıyı istiyorsunuz....
|
|
Tarih: 08.11.2008 - 18:24 | IP adresi kayıt edildi. |
MEKANI CENNET OLSUN ANNEM ONUN İCİN YASIYORUM GİDİYORSUN parcaları harika
|
|
|
|
|
Tarih: 18.11.2008 - 23:34 | IP adresi kayıt edildi. |
O kadar Ümit beden hastası omama rahmen.Eski büyük şarkılar eş değer şarkılar bulamadım..İnşallah eskiyi aratmayacak, kendini aşacak büyük şarkılar dinleme dileklerimle...Ümit Besne den bekliyorum, lütfen diğer albüm gümbür gümbür gelsin..Alt yapı daha zengin daha güçlü olsun, ki şarkılar kendini göstersin... |
|
|
|
|
Tarih: 19.11.2008 - 01:36 | IP adresi kayıt edildi. |
Albümü beğendim , ozellıkle begendıgım bır kac parca var ama bir dahaki albümde eski tadı daha cok alabılecegımız sarkılarla gelecektır Ümit abımız emınım.. |
|
|