|
|
|
|
Tarih: 25.07.2008 - 14:40 | İlgiler: 2,282 | IP adresi kayıt edildi. |
3.10.2004 tarihinde evlendim ve o gece Yenikapida Ümit Besen"e eglenmeye gittik. Ümit Bey ile konusma firsati buldum ve yillardir kendisini hayranlikla dinledigimi ve onun sarkilariyla büyüdügümü söyldim O arada 1990 yilinda onunla cekindigim bir resmimi gösterdim. O resmin arkasina "14 yil sonra bu sefer Dügününde beraberiz, mutluluklar" diye yazi yazdi.
Esimle dans etti ve kendi kizini daha yeni evlendirdigi icin Kayinbabama "Sen nasil dayanacaksin, kizin gidiyor" diye espri yapti. Gercekten tam bir Beyefenid, kibar ve birazda cekingen

|
|
|
|
|
Tarih: 01.09.2008 - 03:19 | IP adresi kayıt edildi. |
Çok güzel bir gece olmuş
|
|
Tarih: 04.09.2008 - 20:01 | IP adresi kayıt edildi. |
güzel bir anı olmuş kardeşim allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın |
|
|
|
|
Tarih: 04.09.2008 - 20:42 | IP adresi kayıt edildi. |
sarkı şözü yazmak ısterım
aglar yuregım sen yoksun dıye aglar bu delı yureksen ban acı çektırdın bana yıllar degıl sen vurdun benı oldurseydın daha çok acı çekmezdım
|
|
Tarih: 04.09.2008 - 22:05 | IP adresi kayıt edildi. |
MERCAN RESTORANT A GİDERİM ARA SIRA
|
|
Tarih: 04.10.2008 - 19:20 | IP adresi kayıt edildi. |
EMEĞE SAYGI |
|
|
|
|
Tarih: 05.10.2008 - 11:23 | IP adresi kayıt edildi. |
TANIŞAMADIM HENÜZ SAYIN ÜMİT BESEN BEYLE BİR GÜN NASİP OLUR İNŞALLAH BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM |
|
|
|
|
Tarih: 09.10.2008 - 19:03 | IP adresi kayıt edildi. |
bende kendisiyle tanışma fırsatı yakalamıştım 15 yaşımdaydım o sıralar kendisine hayran olduğumu söylediğimde çok şaşırmıştı.inanılmaz bir geceydi umarım en kısa zamanda tekrar kendisiyle konuşma şerefine nail olurum...
|
|
Tarih: 18.12.2008 - 17:45 | IP adresi kayıt edildi. |
Tahta masada bir kadeh içmedikten, ıslak mendil ile gözyaşı silmedikten, posta kutusunda mektup beklemedikten, ümit besen dinlemedikten sonra romantizmin, sevmenin ne anlamı olurr? |
|
|
|
|
Tarih: 22.12.2008 - 00:03 | IP adresi kayıt edildi. |
Tabiki bizimde böyle bir şansımız olmadı. Ama televizyonlara biraz daha sık çıksalar bu bizim için şans sayılabilir. Ne varsa eski sanatçılarda var diye düşünüyorum.
Şimdi hit olan parçalar bir sene sonra hatırlanamayabiliyor. Ama biz hala daha neleri dinliyoruz? Aşk burcunu, nikah masasını v.s hiç usanmadan hala daha dinleyebiliyoruz. |
|
|