Bugün 22 Mayıs 2012, Salı - / GMT +3

Sitede 7 üye ve 228 misafir bulunuyor...   IP: 38.107.179.210  
MySpace - Ümit BesenYoutube - Ümit BesenDailymotion - Ümit BesenYahoo Video - Ümit Besen
Facebook - Ümit Besen Fan Sayfası Twitter - Ümit Besen
Ana Sayfa Ümit Besen Biyografi Ümit Besen Albümleri (Diskografi) Ümit Besen Filmleri (Filmografi) İletişim Formu
Foto Galeri Video Galeri PlayList Forum Konuk Defteri Sıkça Sorulan Sorular
Resim Gönder Video Gönder   
  Ana Sayfam Yap  |   Favorilere Ekle  |   Sayfayı Yazdır  |   Tavsiye Et  |   RSS  Son Güncelleme : 22.05.2012 - 16:37 
      Üye Girişi    
Kullanıcı Adı :
Şifreniz :

Güvenlik Kodu :
Beni Hatırla  

Yeni Üyelik
 Şifremi Unuttum

Duyurular    
 Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.
Tarih: 05.11.2011 - 10:52
 "Ümit Besen İle Anılar" Bu hafta iptal edilmiştir.
Tarih: 24.10.2011 - 09:00
 Sanatçımızın Doğum Gününü Kutlarız!
Tarih: 14.10.2011 - 00:01
 Ümit Besen ile Anılar Programı Hk.
Tarih: 05.09.2011 - 13:45
 Habertürk Gazetesi'nin Magazin Ekinde Yalan Haber...
Tarih: 15.05.2011 - 21:41
Sitemizin bütün içeriklerinden faydalanmak için üye olunuz!
Üye olmak için tıklayınız...
      E-mail Listesi    
E-mail adresinizi ekleyin, sitemizdeki yeniliklerden ilk sizin haberiniz olsun!

Adınız Soyadınız:
E-mail adresiniz:
E-mail Ekle E-mail Çıkar

Mehtapta Gemiler Var (uskudarli)       Mevlit Kandili Kutlu Olsun... ... (umithayrani)       Arkadaşlar Bana Yarımcı ... (suleyman1986)       Sigara Dumanım Çizer Resmini (uskudarli)       Paranin Kulcusu (uskudarli)       Bende Geldim (simal)       Dünya Cüzzam Günü... (umithayrani)        (ilhan_56)       Sitenız Çok Guzel (gokcedemir)       Kadir Gecesi (konka42)       Beraat Kandiliniz Mübarek ... (taner34)        (taner34)       Çareler Çare Değil (tolgo)       Ümit Abim Tv"ye Bekliyoruz (taner34)       Size En Özel Ümit Besen ... (taner34)       Seni Düsündügüm (umithayrani)       Gözlerin Kal Diyor.... (umithayrani)       Bazi Anlar..... (umithayrani)       Yüreginde Yer Varmi??? (umithayrani)       Unutamadiğimsin (taner34)       Sakın üzülme (taner34)       Doğum Günüm (taner34)       Bir Akşam üstü (taner34)       Keske..... (umithayrani)       Ne Mutlu.... (umithayrani)       Müzikli Bir Masal (taner34)       Abi Deme Bana (taner34)       Ümit Besen Tv"de Konuk (taner34)       Yalnızım (taner34)       özlem (taner34)       Arkadaş (taner34)       Gitme Sevgilim (taner34)       Bağlanmışım (taner34)       Adimi Unut (taner34)       Tebrik Ederim (taner34)       Olmaz Mi (taner34)       Son Söz (taner34)       Ümit Besen"in Eskimeyen ... (taner34)       Sevginin Mevsimi Varmi....? (umithayrani)       Düşürdü Bizi Bu Hale (taner34)       Sen Askin Tarifisin (taner34)       Sevgi Var (taner34)       Seni Aradim (taner34)       Ümit Besen Ağlama Sinema (taner34)       Ümit Abi Konuk Olsun Yine (taner34)       Ümit Besen Güzelceye ... (taner34)       Sitede Yenilikler (taner34)       Ümit Besen Hayranları ... (taner34)       Günaydın..!! (alyaderin)       Aşktı O (taner34)         
      Konu İçeriği     

Forumda Ara |  Bilgiler |  En İyi Yazılar

Genel Forum
  Müzik Aletleri
         Klavyede Devrim...korg Pa 800
              (Konu Kapalı)

Sayfalar:

1  2
 Yazılar: [ 1 - 10 arası. Toplam : 14 ]
Düzen:        Sayfayı Yazdır

ID: 47

Konu: Klavyede Devrim...korg Pa 800

egeninpiyanisti
Genç Üye

Durum: Çevrimiçi 
Yazılar: 30
 Tarih: 15.12.2006 - 12:27 | İlgiler: 12,385 | IP adresi kayıt edildi.

Resmin orjinal boyutu için tıklayınız...

Çok degerli müzisyen arkadaşlar...Sizlere Korg firmasının yeni çıkarttığı
Arranger Workstation klavye olan Pa 800"ün bazı videolarını sunuyorum...iyi seyirler ......

Piano Solo: http://www.youtube.com/watch?v=ahExetjk6I0

Klavyede devrim:
http://www.youtube.com/watch?v=28d03Ykv18I&mode=user&arama=

Oryantal:
http://www.youtube.com/watch?v=wWplAu-QN-w&mode=related&arama=

Pa 800 Özellikleri:

Dünyanın en başarılı ritmli klavyesi Pa80"in veliahtı Pa800, önceden Pa1X"te kullanılan RX teknolojisini temel edinmesinin yanı sıra dünyaca ünlü TC Helicon Voice prosesörünü de standart olarak içinde bulundurmaktadır.

Renkli dokunmatik ekranı ile düşünüdüğünüzü kolayca yapabilirsiniz. Her seviyeden müzisyenin kolayca kullanabilmesi için kolay ve zor olarak ayrılmış iki arayüzü bulunmaktadır. EASY modunda arayüzü temiz ve anlaşılır tutmak için sadece en önemli ayarlara yer verilmiştir, EXPERT ise editing için tüm ayarları içerir.

Korg"un ses kalitesinin dünyada en iyilerden biri olduğu ve pek çok müzisyen tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Pa800"de bu güçlü ses yapısı daha da geliştirilerek daha zengin, daha detaylı, daha doğal sesler üretilmiştir. Hatta üretilen en güçlü synthesizer OASYS"ten bazı sesler de kullanılmıştır. Ses hafızası büyük miktarda arttırılmıştır. ROM bölümü 950"den fazla ses + 64 ekstra drum kit, RAM ise tam kapasite ses editing imkanları yanında 256"ya kadar user sesi ve 64 drum kiti içermektedir.

64MB ek hafıza, ses sayısının yetersiz olduğunu düşünenlere Wave, AIFF, Korg format ve Akai dosyalarını kullanma olanağı verir. Aynı zamanda loop, cut, normalize,cropping ve Time Slice gibi profesyonel editing özellikleri sunulmuştur.

Pa800, efekt yönünden de zengindir. Reverb, delay, chorus gibi standart, Vocoder ve REMS gitar prosesör gibi özel efektleri de içeren yüzlerce olanak sağlayan 4 Stereo Master efekt prosesörü bulundurur. Vokal efektleri ayrıdır (EQ, Compressor, Noise Reduction, Echo, Reverb) ve tamamen bağımsız kontrol edilebilirler.

Yüksek ses kalitesine uyumlu ritmler, dünyanın kendi türlerindeki en iyi aranjörlerince oluşturulmuştur. Sonuç olarak yüzlerce kaliteli ve gerçekçi ritm standart olarak sunulmuştur. Geniş yelpazedeki türler, size her ortamda kullanabilme olanağı verir. Daha gerçekçi performans için Fill 3/Break, Intro 3/Count In ve Ending 3 ritm elementleri eklenmiştir.

Bilindiği gibi Pa80, iki ayrı MIDI dosyayı aynı anda çalarak dünyadaki ritmli klavyeler arasında bir ilke imza atmıştı. Pa800"de bu özellik daha da geliştirilerek SMF, Karaoke ve GM formatlarını da çalabilme ve tüm popüler karaoke formatlarında sözleri gösterebilme özelliği de eklenmiştir.

Pa800"de neredeyse herşeyi ayarlayabilir ve editleyebilirsiniz. Ritmleri, performansları, programları, ayarları değiştirip kaydedebilir, scale"leri programlayabilir (çeyrek ton ve Arabic scale dahil), klavyeyi MIDI kontroller olarak kullanabilirsiniz.

Pa800, standart USB stick, harici hard disk, CD-ROM, hatta disket bile bağlayabilmeniz için iki USB Host bağlantısı bulundurur. Bunlardan bir tanesi anında kullanım için diğer USB araçlarını bağlamak üzere önde, diğeri ise arkadadır. Aynı zamanda USB ile bilgisayara bağlanarak data alışverişi yapabilmektedir.

Özel olarak tasarlanmış hoparlör sistemi yüksek kalitede ses çıkışı sağlamaktadır. 2 x 22W"lık anfiler, 2 tweeter ve 2 x 10"lik woofer"ları kontrol ederken bass reflex özelliği de sesin kalitesini arttırmaktadır. Klavyesi doğal olarak aftertouch içerir ve velocity hassasiyetlidir. Korg i serisi ve Pa50, Pa60, Pa80, Pa1X dosyalarıyla uyumludur.

Teknik Özellikler :

Klavye: Velocity ve Aftertouch özellikli 61 tuş.

SES DATASI
Ton Generator: 120 Ses, 120 Oscillator, Her track için EQ, Rezonslı filtreler
Multitimbre"lı bölümler: Dahili: 40 Kanal, Midi: 16 Kanal
ROM Sesleri: Yaklaşık 950 (Stereo Piyano ve GM Sesleri dahil) + 64 Drum Kit
RAM Sesleri: 256 Ses, 64 Drum Kit
Dijital Sürgüler: 8 Adet
Ses Edit: Sesler ve Drum Kit"ler için full editing imkanı
PCM RAM Hafızası: Standart 64MB.
Sampling: Record, Edit, Time Slice, Load/Import, Export
Efektler: 4 Stereo Master – Vocal FX için TC Helicon
RealTime Tracklar: 4 (Upper 1/2/3, Lower), 4 Pad
Performanslar: 320 Kullanıcı tarafından programlanabilir

RİTM DATASI
Fabrika Ritmleri: 544"e kadar bölüm, Yaklaşık 320 hazır ritm
User Ritmleri: 96 User + 320 Favori (Tüm 960 ritm yeniden yazılabilir)
Arranger trackları: 8
Style Edit: Record ve Edit fonksiyonları
Örneklemeler/Akor Varyasyonları: Her ritm için 3 Intro, 3 Ending, 3 Fill dahil 42"ye kadar örnekleme.
Style Performans (STS): 960 x 4"e kadar tümüyle programlanabilir (Real Time trackları + Acc. Trackları)
PCM Style Groovelar: Dahili PCM RAM hafızasını kullanarak

SEQUENCER
XDS Double Sequencer: Her sequencer için ayrı kontrollar, Balance sürgüsü
Direct Disc: 16 + 16
Sequencer Edit: Record ve Edit fonksiyonları
Backing Sequence: RealTime Record, Step Record ve Edit
Sözler/Akorlar: Ekranda (Çoğu popüler formatla uyumlu)

DİĞER ÖZELLİKLER
Voice prosesör: TC Helicon imzalı teknoloji: 3 Parti armoni, Reverb, Delay, Compressor, Eq.
Songbook ve Songbook listesi: Tümüyle programlanabilir
Arabic Scale: Programlanabilir
Pad"ler: 4 + Stop düğmesi
Uyumluluk: i-serisi ritmleri, Pa serisi ritm, performans, ses, song, songbookları
O.S.: OPOS Multitasking sistem, çalarken yüklenebilir, update edilebilir
Dahili SSD Flash hafıza: O.S., PCM ve tüm kaynaklar için 250MB.
Hafıza kartı için USB: Kullanılabilir. 2 Slot, 1 Host önde, 1 Host arkada
Hard Disk: Hard disk kurma setiyle birlikte opsiyonel
Anfi sistemi: 2 x 22W.
Hoparlörler: 4 Hoparlör (10 cm. Woofer ve Tweeter), 2 yollu, Bass Reflex kutulu

KULLANICI ARAYÜZÜ
Ekran: 320 x 420 renkli dokunmatik ekran
Kontrollar: Joystick, Dial, Up/+, Down/-
Programlanabilir Kontrollar: 2 Switch, 2 Sürgü
Kürsörler: Master Volume, Acc/Seq Volume Balans
Yardım sistemi: Birden fazla dili destekleyen Hypertext

BAĞLANTILAR
MIDI: IN-OUT-THRU
USB: 2 Host (2.0 Yüksek hız) ve 1 Device (1.1 Tam hızda)
Çıkışlar: 4 Analog (Sağ, Sol, Out1, Out2)
Girişler: 2 Mic/Line (ayrı Gain kontrolu ile)
Kulaklık: Önde 1 jak bağlantısı
Pedallar: 1 Damper, 1 programlanabilir ayak switchi, EC5
Güç kaynağı: AC – Universal voltaj

OPTION
USB Hafıza: Kullanılabilir
Hard Disk: Hard diski içermeyen kurulum kiti
CD – FD: Dahili kullanılamaz, USB ile kullanılabilir
Video Interface: VIF4 Grafikli Video Arayüzü – NTSC/PAL board
Expression/Volume pedalı: Korg EXP-2, XVP-10
Multi-switch pedal: Korg EC5
Damper pedal: Korg DS1H
Switch pedalı: Korg PS-1

GENEL:
Harcanan güç: 40 W
Boyutlar: 1110 x 388 x 181mm.
Ağırlık: 13.3 Kg.

Tavsiye Et

Özel Mesaj Gönder Arama 

piyanistmetin
Başlangıç

Durum: Çevrimdışı 
Yazılar: 19
 Tarih: 29.12.2006 - 09:43 

evet gercekten cok güzel ama alet piyasada tam olarak daha tanınmadı...insan cekiniyo daha tam almayı düsünmüyorum...Seti bi bitsin bakalım..can elektronik hazırlıyomus..

piyanistt
Başlangıç

Yazılar: 7
 Tarih: 01.01.2007 - 15:35 | IP adresi kayıt edildi.

peki arkadaslar bu pa 1 pro bana göre fazla tutmadı peki bu sizce tutarmı...

djfurkan
Başlangıç

Yazılar: 4
 Tarih: 02.01.2007 - 04:59 | IP adresi kayıt edildi.

Ben bir müzik dükkanına gittim Pa800"ü yakından gördüm. Gerçekten muhteşem bir org. MIDI Synthesizer Performanslarıda çok güzel tasarlanmış. Umarım Pa80"nin veliahtı Pa800"lede amatör"den profesyönel müzisyenlere varıncaya kadar başarılı sonuçlar alınır.

piyanistmetin
Başlangıç

Yazılar: 19
 Tarih: 15.01.2007 - 12:13 

mükkemel bir klavye bence...videolardan belli..

balikadam
Başlangıç

Yazılar: 11
 Tarih: 02.03.2007 - 19:36 | IP adresi kayıt edildi.

vakti zamanında boyle bir cıhazdan bahsedılseydı insanlar hadı ya ne alakası var derdi...şahsen ben YAMAHA pss serileriyle bile çalışmış biri olarak "DSR 1000 den başka alet çıkmaz,hem ne gerek var ki 16 custom oooo" derdım...elka omb 5 ler, gene yamaha psr 6100 ler,6300 ler daha neler neler...derken ROLAND bir cıhaz cıkarttı. E 20 ! OLMAZ BOYLE SEY ! Armonılerde nefeslıler,telliler vs vs vs...Bunları gecelim; bosster,atak ritm kutularıyla düğünlerde gecelerde yüzlerce kişiyi dans ettırdığım ve oyun havalarında tozu dumana katıp milleti kan ter içinde bıraktığımız gunlerı hatırlıyorumda...yamaha psr 62 dedi sonra...koma sesleri basmak aklımızdan gecmezdı...şimdi olmazsa olmaz bir ozellık...yaşlandık mı ne

tugrul78
Başlangıç

Yazılar: 1
 Tarih: 10.03.2007 - 09:03 | IP adresi kayıt edildi.

Ben bugüne kadar su sayacagim Klavyeleri kullandim:

FARFISA DK250
Roland E-86
FARFISA TK125
Roland G800
Solton MS60
Ketron X1
GEM WK8
Korg Triton
Korg Pa80
GEM SK760
Yamaha PSR-A1000

Ve su an aktuel kullandigim klavyeler :

GEM Genesys pro S (Oriental)
GEM WK2000 Or.
ve piano, org , bati davullari ile su an en baba orglara bile meydan okuyan 1993 model bir FARFISA F1.

Müzisyenlik disinda birde yasadigim bu ülkede almanyada klavye satisi yapan ufak bir dükkanim var. Simdi bunlari neden yazdim?

Sunun icin, klavyelerle bu kadar icli disliyim, ve hayatimda yukara kullandigim aletler arasinda hic tutmadigim tek bir org vardi o da:

Korg Pa80 !

Neyse gel zaman git zaman birgün Ibo showda bence ikiside TR nin en degerli sanatcilardan olan Ümit Besen ile Arif Susami gördüm. Birde ne göreyim sahne aldiklari Klavye, o dügüncü klavyesi Korg Pa80

Abi olamaz böyle birsey.. Korg Pa80 bati seslerde tam bir facia. O alet sadece onun bunun hazirladigi kartlari taktinmi is yapiyor ama o zamanda ZURNA, DAVUL ve KAVALCILARIN orgu oluyor. Zaten bu isin tüccari olarakda buna defalarca sahit oldum, nerde dügüne cikacak, zurna davul calacak gelip kafadan Korg Pa80 diyor..

Peki arkadaslar, Ümit Besen abimiz olsun, yada dengesizde konussa yaptigi müzige saygim ve begenim olan Arif Susam abimiz olsun, bu sanatcilar davulcu, zurnaci , kavalci degilki? Bati müzigi enstrumanlari agirlikta olarak Türkce Duygusal müzik yapan insanlar. Bir müzisyen olarak benim aklima Ümit besen, Arif Susam dedigim zaman ZURNA, ASMALI DAVUL yada KAVAL degil!, Piano, Wah Gitarlar, Bati Davullar, Saksofonlar, Kemanlar/Yaylilar ve farfisa org sesleri geliyor...

Peki bu usta müziyenlerin Pianosu pianoya benzemeyen (Gerci Ümit Besen abimiz olayin farkindaki Piano sesi icin bir Roland ile destekli cikmisti), bati davullari hamamda cekim yapilmis kadar ruhsuz olan , gitarlari fena olmayayip bir Yamaha yda GEMin yerini tutmayan, Org sesleri desen vasat olan o dügüncü klavyesi Pa80 ile nicin sahne aliyorlar anlamiyorum. Aklima tek gelen Pa80 icin MIDI-Sarki bollugu geliyorki, bunuda o usta sanatcilara yakistiramiyorum..

Dogruya dogru konusmak lazim, bence o iki Ustaya da yaptiklari müzigede bir Roland G70/E80 yada Yamaha Tyros2 yada Ketron SD1/SD5 gider abiler. GEM bile fazla dügün havasina kaciyor. Yani uzun lafin kisasi, cocuklugumda 80lerin sonu 90larin basi idi Arif Susami tavernasinda dinleme firsati bulmustum, kullandigi aletler Elka, Roland ve Yamaha idi. Adamin sesinden fazla yaptigi müzik beni mest etmisti.. Simdi gecenlerde Ibo Showda dinledimde, adamin sesini tuttum ama o Pa80 le yapilan lastikimsi tenekemsi seslerden dolayi hic tatmin etmedi..

Acikcasi o iki ustayada bugün her dügüncünün, sazcinin, kulaktan dolam bilgiyle org alanin kullandigi PA80 ni hic yakistiramadim

egeninpiyanisti
Genç Üye

Yazılar: 30
 Tarih: 10.03.2007 - 12:11 | IP adresi kayıt edildi.

sevgili tugrul kardesim...yukarda kullandıgın klavyeleri yazmıssın..bizlerde gecmişte bunların cogunu kullandık....bence acıklamanda bu kadar katı olma,cünkü herkesin zevki farklıdır...batı seslerinde haklısın...bende rolandı bu konuda rakipsiz goruyorum,ama sunu da ben hepsini kullanan kişi olarak acıkca soylüyorum:
Pa 80 gelmiş gecmiş en büyük ve en iyi klavye ve tüm diger alternativ modelleri ezdi gecti...ve içinde barındırdıgı sesler ve ritimlerde kesinlikle lider...roland modellerinde bir piyano rakipsizdir,ama yaylılarda pa 80 rolanda gore cok önde...sunu da iyi düşüna 80 eger kral olmasaydı sanatcılar kullanmazdı,cünkü onların stüdyolarında cok klavye var....demekki bi bildikleri var demi... ben pa 80 gibi klavye kolay kolay bidaha cıkmaz diyorum...benim fikrim bu tabi...ama su da bi gercek...roland geride kaldı baya,cünkü tr pazarını bosladı yıllardır...G serileri yıllarında roland rakipsizdi...simdi artık degil...ben g-70 de ,yamaha da,gem de kullandım ama pa 80 i en cok begendim...saygılar...

cimbomlu1905
Başlangıç

Yazılar: 18
 Tarih: 15.03.2007 - 00:23 | IP adresi kayıt edildi.

Super bi klavye

balikadam
Başlangıç

Yazılar: 11
 Tarih: 19.03.2007 - 15:46 | IP adresi kayıt edildi.

müziğe su an modelını bıle hatırlamakta zorlandığım casıo,vermona,farfısa klavyelerle basladım(elbette ritm yoktu)bu aletlerın yanında bosster,atak,wilgamat,elka vs vs vs ritm kutularını ekledık...sonra ritm de olan aletler cıktı...fakat senol beyın hatırlayacağı uzere bu aletlerde elbette alaturka vuruslu rıtmler yoktu.biz de vurusu uygun olan her rıtmı adeta somurur gıbı kullanır bazen hızlandırır oyun havası yada yavaslatır slov parcalar calardık.
aletlerın ,o gun den bu gune envanterını cıkartıp forumu okuyan fakat muzısyen olmayan arkadasların kafasını ağrıtmak ıstemem.

SONUÇ:

yamaha psr a 1000 kullanıorum.tercıh ettım NEDEN?

bir kere çoğu bilen bilmeyenın körü körüne TAPTIĞI korg pa 80 in yarı fıyatı sayılır.senol erıncın " yıllarca muzık magazalarını zengın ettık" serzenışı gayet yerındedır.BIKTIM...ZAMANNINDA ALABILMEK ICIN BORC PARALAR ARADIĞIMIZ ALETLERIN ARKASINDAN İLERİ GERİ KONUSMAK OLMAZ.en azından bu işi profesyonelce yapan ekmek yıyen kişiye bu tur cahılce yorumlar yakısmaz...elbette her cıhazın ıyı tarafı eksık tarafı vardır.şimdi ben sizlere burada psr a 1000 hakkında bir suru detaya gırıp "evet gercektende pa 80 den ıyı dedirtirim...ama gereksız bır konusma olur...bizlere düşen elımızdekı cıhazı EN VERIMLI SEKILDE KULLANMANIN CARELERINE BAKMAKTIR.

üMİT BESEN YADA BİR BASKA PİYANISTIN hangı aletı kullandığı önemsız bıle değildir.bu konu hakkında yorum yapan arkadasımızı eleştirmiyorum ama biraz talıhsız konusmus...zannımca BU İŞLERDE BİRAZ YENI...şenol hocam benım ne dedığımı anlıyacaktır emınım.

Ümit BESEN klavyelere elını bile sürmeden saz paylarını LAY LAY LAY LAY diye geçse yınede her zaman İŞİNİ BİTİRİR..o ayrı bır olay...

haa...ımkan var care var neden daha guzel cıhazlar kullanmazlar dersek,onunda gayet basıt acıklamaları var..şenol hocamız az cok değinmişler...

neyse benden şimdilik bu kadar...tüm müzisyen arkadaslara selam olsun...

Yazılar: [ 1 - 10 arası. Toplam : 14 ]

Sayfalar:

1  2

Gönderim Bilgileri:

Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.

HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık

En çok görüntülenenler   Hit   En çok oy alanlar   Hit
  Klavyede Devrim...korg Pa 800 12,386
  En sevdiğiniz şarkı... 11,146
  Sanatçımız Ümit Besen, Kenan ... 6,854
  Beklenen Albüm Mayıs Ayı"nda ... 6,230
  Türk Müziginde Makamlar.... 5,801
  Sanatçımız Ümit Besen, Kenan ... 6,854
  Beklenen Albüm Mayıs Ayı"nda ... 6,230
  Yeni Yılınızı Kutlarız... 2,686
  Ümit Besen, Saba Tümer"in konuğu ... 3,992
  En sevdiğiniz şarkı... 11,146

Forumda Son İşlemler

Aktif Kullanıcılar:

Forumu gezen 0 misafir ve 0  üye bulunmaktadır..

Forum İstatistikleri:

Konular 1,157, Bugün 0, Son bir haftada 0, Son bir ayda 0 
Yazılar 8,758, Bugün 0, Son bir haftada 0, Son bir ayda 4 
Anketler 2

Etiketler    
mercan restaurant  yıkılan gurur  rondo reklam  ağla gitarım sen ağla  nikah masası  ah bu şarkıların gözü kör olsun  sevene canım feda  bu nasıl sevda  sana kavuştum  yanakların çiçektir  geri dön zaman  durdurun zamanı  istanbul sokakları  tahta masa  şarkı sözleri  yalanmış yalan  cine5  yaz gecesi şovu  şiirler  güzel gözlerin  ben bu gece ölmezsem  ben aslında bu değilim  duydumki düğünün varmış  şarkı sözleri  ahmet selçuk ilkan  kalbime misafir oldun  esra ceyhan  besen  halk konseri  çok geç olacak  dünya güzeli  ne bilirdim  bir ilk bahar sabahı  aşığım aşık  neme gerek  yaz gecesi  deli gönlüm  aramazsan arama  yetmez ki  biyografi  çareler  randevu  o durakta  ne olur gitme  ben sözümü tuttum  kader arkadaşım  herşey yalan  sevmek kolay değil  erkan besen  selami şahin 

Son Etkinlikler    
  •  Yorum Ekle  Diğer Etkinlikler
     Ümit Besen Her Cuma & Cumartesi Yeni Mercan Restaurant'ta Sizlerle...
    Tarih:
    Her Hafta Cuma, Cumartesi,
    Yer (Adres):
    Kennedy Caddesi No:86 Yenikapı / İSTANBUL (İDO Karşısı)
    Haritaya Bak
    Telefon:
    0212 638 23 50 - 638 23 56
    Dışarı Aktar 0 Beğenmedim  Beğendim 473
  •  Yorum Ekle  Diğer Etkinlikler
     Ümit Besen, 9 Mayıs'tan itibaren her hafta Çarşamba günleri "Suadiye ...
    Tarih:
    09 Mayıs 2012 - 22:30 ile
    30 Mayıs 2012 - 01:20 arası.
    Yer (Adres):
    Plaj Yolu No:25 P.K. 34740 Suadiye/İSTANBUL
    Haritaya Bak
    7 gün 8 saat 42 dakika sonra...
    Dışarı Aktar 0 Beğenmedim  Beğendim 37
      Web Anket    
Site hakkında görüşleriniz?
 Mükemmel
 Fena Değil
 Yorum Yok
 Aradığıma Ulaşamıyorum

16,056 katılım gerçekleşti.
 173 yorum yazıldı.
 Sonuçları Göster
 Diğer Anketler

Copyright ©2006-2012 Ümit Besen Resmi Web Sitesi
Sayfa yüklemesi 1.486 saniye'de gerçekleşti.
Site Haritası | Kullanım Şartları | Gizlilik Politikası | İletişim
Tasarım ve Programlama CEyDesign®
Sistem Version: 3.4.8 - SP: 0.5.9
Bu site en iyi 1024x768 px. çözünürlükte görüntülenir