|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 10:56 | İlgiler: 1,418 |
Evet arkadaşlar 27.05.2007 tarihinde yayınlanan ve Ümit Besen"in de konuk olduğu "İbo Show" da Ümit Besen"e büyük saygısızlık yapılmıştır. Tatlıses sürekli kendi reklamını yapmış milletvekilliği adaylığı konusunda söz etmiş ve 4.5 saatlik süreyi konuklarına doğru düzgün yer vermeden hibe etmiştir.
Ayrıca ve ayrıca Sanatçımız Ümit Besen"in de her şarkı söyleyişinde şarkı tamamlanmadan araya girmesi ve reklam sokmasıda sanatçıya büyük bir hakarettir diye düşünüyorum. Biz üstümüze düşen görevi yaptık ve ATV yetkililerine program hakkında şikayet ettik. Ümit Besen"in tekrar davet edilmesini vede bu saygısızlık tekrarlanmadan sanatçıya yer verilmesini Tatlıses"den rica ediyoruz.
Lütfen yorumlarınızı yazınız.
|
|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 11:04 | IP adresi kayıt edildi. |
EVET DUNKI PROGRAM HIC GUZEL OLMADI VE UMİT ABININ KONUSMLARI HEP YARIM KESILDI VE SARKILARIDA KESILDI KENDIN KONUSUCAKSAN MADEM NIYE KONUK CAGIRIYORSUN CAGIRIYORSUN BIRAK ONLAR KONUSSUN BEN YAZDIM HERKEZINDE YAZMASINI ISTERIM ATVYE SAYGILARIMLA(Sayın şükrü hut,
Mesajınız ATV Müşteri Hizmetleri servisine ulaşmıştır. Size en kısa sürede cevap verilecektir.
Mesajınız işleme alınmıştır.
Teşekkür Ederiz.
ATV Müşteri Hizmetleri
DUNKI MESAJDIR BU
|
|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 11:24 | IP adresi kayıt edildi. |
aynen oyle oldu dedı kodudan baska bı se yapmadılar umıt abıye buyuk bı saygısızlık bu!.... |
|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 11:35 |
evet bizde izledik ve çok büyük terbiyesizlik yaptı ibrahim tatlıses yani oraya madem konuk getirdiysen onlarada söz hakkı tanımalısın sonuna kadar katılıyoruz arkanızdayız |
|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 11:41 | IP adresi kayıt edildi. |
ibrahim tatlısesi bu davranışından dolayı kınıyoruz |
|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 14:36 | IP adresi kayıt edildi. |
DÜNKÜ PROĞRAMINIZDA SANATÇIMIZA YAPMIŞ OLDUNUZ SAYGISIZLIKTAN DOLAYI SİZİ KINIYORUM MADEM KENDİNDEN BAHSETCEKSİN NİYE KONUK ALIYOSUN BU SABAHTAN İTİBAREN ATV Yİ FASK VE MAİL YAĞMURUNA TUTTUM YAPILAN SAYGISIZLIKTAN ÖTÜRÜ DURMADAN ÜMİT ABİNİN ŞARKISINI KESİP REKLAMDI VEYA BAŞKA KONU ORTAYA ATIP SUSTURMASI TAM BİR İĞREÇLİKTİ YAPMIŞ OLDUNUZ SAYGISIZLIK SİZE YAKIŞMADI SAYIN TATLISES SEVGİLİ ÜMİT BESEN HAYRANLARI BU KONUDA SESSİZ KALMAYALIM SANATÇIMIZIN HAKKINI SAVUNALIM BEN BUGÜN YAYINLARIMDA SIKÇA DİLE GETİRİCEM |
|
|
|
|
Tarih: 28.05.2007 - 19:52 |
Onunda, millet vekilliginede, gomlek fabrikasinada... Once misafirperverligi ogrensin sonra millet vekilligine adayligini koysun, boyle sey olmaz resmen rezillik smiley-10.gif
Umit Baba Sen Velihati Olmayan Tek Sanatcisin, gerisi bos. |
|
|
|
|
Tarih: 29.05.2007 - 15:33 | IP adresi kayıt edildi. |
eşimde ben de çok sinirlendik o olaya.ümit abimizi çıkartıyorsun bir iki parça söylüyorsun.biz i. t. şovunu asla izlemeyiz sırf ÜMİT abimiz var diye izledik.i. t. yi dinlemek zorunda mıyız sadece i. t. şarkı söyledi.halbuki hepiniz gördünüz ÜMİT abimiz ağrı dağını nasıl güzel yorumluyor o güzel sesiyle ve Türkçesiyle. |
|
|
|
|
Tarih: 29.05.2007 - 17:21 | IP adresi kayıt edildi. |
Sadece Ümit Besen konuk olduğunda izlediğim bu programı ogün saatlerce boştan yere izlemek zorunda kaldım. O ne kadar kalitesiz ve de seviyesiz bir programdı öyle.. Yok milletvekilliği, yok banu alkanı, yok serpil çakmaklısı yani Türkiye"nin Romantik Müziğik Kralı"na yapılmaması gereken bir saygısızlıktı bu. ATV"yi kınıyorum... smiley-10.gif
|
|
|
|
Tarih: 30.05.2007 - 02:58 |
BU ADAMI NASIL İZLİYORLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM.GERÇEK SANATÇIYA NE KADAR SAYGILI OLDUĞUNU ! GÖRDÜK SIRF REKLAM.....BAŞKA BİŞİ YOK |
|
|