| Üye Girişi
|
 |
| Duyurular
|
 |
| E-mail Listesi
|
 |
|
|
 |
| Konu İçeriği |
 |
 |
|
|
|
|
Tarih: 16.01.2009 - 19:20 | İlgiler: 805 | IP adresi kayıt edildi. |
ARKADAŞLAR BAZI ŞARKILAR VARKİ BU ŞARKILARI ÜMİT BESEN ABİMİZ GİBİ BİR ÇOK SANATÇI YORUMLAMIŞTIR AMA BEN NEDENSE BU ŞARKILARI ÜMİT BESEN ABİMİZİN DIŞINDA BAŞKA BİR SANATÇIDAN DİNLEMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ÜMİT BESEN ABİMİZİN BAŞKA BİR FARKI VAR O SÖYLEDİĞİ ZAMAN İNSAN SANKİ O ŞARKININ İÇİNDE ADETA YAŞIYOR HİSSEDİYOR KENDİNİ...BİLMEM SİZLER BU KONUDA BANA KATILIRMISINIZ.BU ŞARKILARDAN BAZILARI ŞUNLAR LIŞMAK SEVMEKTEN ZOR GELİYOR\KADERE ŞİKAYETİM VAR \ZEYTİN GÖZLÜM\ÖLMEYEN ŞARKI\AŞK KİTABI\AVARE\NİKAHSIZ AŞK\İSTANBUL SOKAKLARI\BENİM HAYATIM\İSTERSE KOVSUN\BİR SEVĞİ İSTİYORUM\TANRI İSTEMEZSE\VEFASIZ\KALBİME MİSAFİR OLDUN\BEKLEYENİM VAR\GÜLÜM BENİM\BİZİM SOKAKLAR\ÖYLE GÜZEL GÖZLERİN\UNUTAMADIM\BİR İLK BAHAR SABAHI\NE KAVGĞAM BİTTİ NE SEVDAM\DENİZ VE MEHTAP\BENİ YAK KENDİNİ YAK\BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM\SEN AĞLAMA GİBİ BİR ÇOK ŞARKI VAR... (İŞTE BU ŞARKILARDA ÜMİT BESEN FARKI VAR)
[Son Düzenleme 16.01.2009 Yazan ilhan_56]
|
|
|
Tarih: 17.01.2009 - 13:39 | IP adresi kayıt edildi. |
ümit abinin yorumladığı şarkıları başkasından dinlemem benim için ümit besen çok başkadır anlatmak imkansız romantik müziğin duayeni ümit besen...
|
|
Tarih: 15.10.2009 - 22:42 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Besen"in Değerini Bilelim Arkadaşlar Ümit Besen Gibi Sanatçı Bir Daha Gelmez Bu Dünyaya
|
|
Tarih: 29.11.2009 - 13:16 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümi̇t Besen Duruşiyla Ki̇şi̇li̇ği̇yle Ai̇le Yapisiyla Muhteşem Bi̇r Ki̇şi̇li̇k Bütün Şarkilari Onun Sesi̇nden Yorumundan Di̇nlemek Ayri Bi̇r Zevkti̇r Beni̇m Ve
Yazılar: [ 1 - 4 arası. Toplam : 4 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|
 |
| Etiketler
|
 |
|
|