|
|
|
|
Tarih: 10.04.2009 - 03:01 | İlgiler: 1,385 | IP adresi kayıt edildi. |
Selamlar arkadaşlarım,
Ben Osmaniye"den Ümit abinin yakın akrabalarındanım. Bizim Osmaniye"deki en yakın 5-6 komşumuzdan birisinde babası, diğerlerinde de amcaları, babasının amca çocukları (yani bizler) oturmakta. Kendisiyle sadece 1 kez görüşme şansım olmuştu. Çünkü ne kendi ne de ben Osmaniyedeyiz. Genel anlamda benim müzik anlayışımın dışındaki bir tarza sahip olduğu için pek takip etmiyorum. Ama onun adını burada görünce gerçekten sevindim, gururlandım. Böyle bir yakınım olduğu için bu kendimi şanslı hissetim. Onu seven sizin gibi takipçileri olduğu için sizlere de teşekkür ederim.
Ayrıca Saba Tümer"in programında ise olağanüstüydü. Çoşturdu, inanılmaz performans sahibiydi ve milletimiz için güzel, duygulu ve içten gelen hislerin yaşanmasına vesile oldu.
Değerli yöneticilerimden de istirhamımdır, eğer Ümit abiyle görüşme şansları bulunuyorsa benim de selamlarımı iletmeleri özel istirhamımdır.
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
Tarih: 10.04.2009 - 12:29 | IP adresi kayıt edildi. |
kısacası ümit abi bizim herşeyimiz takip etmeyipte kimi takip edecez 
|
|
Tarih: 13.04.2009 - 10:50 | IP adresi kayıt edildi. |
valla ben bir kızdan ayrıldığımda,biri beni reddediğinde ,birini sevdiğimde ümit besen dinlerim.İYİKİ VARSIN ÜMİT ABİ.henüz 17 yaşındayım ama büyü bi ümit besen hayranıyım |
|
|
|
|
Tarih: 14.04.2009 - 13:11 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT ABİYLE KEŞKE BENDE GÖRÜŞE BİLSEM. ZATEN O BİR EFSANE.ZATEN HERZAMANKİ ĞİBİ BİR KEZ DAHA KENDİNİ SABA TÜMERİN PROĞRAMINDA MİLYONLARI O GÜZEL KADİFE SESİYLE BÜYÜLEDİ.
|
|
Tarih: 16.04.2009 - 14:13 | IP adresi kayıt edildi. |
çok güzel ümit abi akrabanız artık tekrardan görmeye gidersiniz 
|
|
Tarih: 16.04.2009 - 16:03 | IP adresi kayıt edildi. |
ümit abi kendini yine saba tümerde gösterdi.2 3o da yattığıma deydi doğrusu dostlar sağolsun müthiş bi şarkı tavsiye ederm arkadaşlar |
|
|
|
|
Tarih: 16.04.2009 - 19:35 | IP adresi kayıt edildi. |
Saba Tümer programı muhteşemdi. O gün hakikaten dinleyen herkese en güzel duyguları tekrar yaşattı, tattırdı. Kendisine burdan teşekkür ederiz. Bunun haklı gururunu da taşımak onu seven herkese düşer.
Bu arada siteyi kısmen inceledim, site gayet geniş, ama bu genişliğe rağmen maalesef yavaş. Firefox üzerinden giriş yapılamıyor. İlk bakışlarda biraz da karışık gözüküyor. Sanırım bu tür düşüncelerimizi ilgili konularda belirtmemiz gerekir ama sürekli giremediğim için yine kendi açtığım konumun altında belirtmek istedim. Yönetimdeki arkadaşların bu durumlarla ilgilenmesi bizleri sevindirir.
Saygılarımla... |
|
|
|
|
Tarih: 20.04.2009 - 00:24 | IP adresi kayıt edildi. |
umıt abıyle gorusen gercekten cok sanslı inş. bende gorecegım onu |
|
|
|
|
Tarih: 13.02.2010 - 10:54 | IP adresi kayıt edildi. |