|
|
|
|
Tarih: 15.07.2007 - 13:17 | İlgiler: 2,687 |
Merhaba Arkadaşlar;
Sevgili Ümit Besen"in bir şarkısı vardı seneler önce Sevgili Bahar Öztan"la oynadığı ""Dostlar Sağolsun"" filminde, Ümit Besen plajda kurduğu içki sofrasınla aşkına olan sitemini haykırıyordu bir anlamda.Bu şarkının ismini hatırlayabilen bi arkadaş olursa çok sevinirim.Sanırım sözleri şöyle başlıyordu:
Söyleeeeee!Ne istedin vermedim!
Yalan mıydı herşeyim!
Bir sarhoş bir ayyaş bir berduş!
Oldum şimdi sevgilim!
NOT yrıca arkadaşlar burada sevgili Ümit Besen"in seslendirdiği unutulmaz eserlerle ilgili söz-müzik-bestekar-tab-akor gibi bilgileri de yer verirsek güzel bir çalışma olacağı kanısındayım.İlginizi bekliyorum.Görüşmek üzere!
|
|
|
|
|
Tarih: 18.03.2008 - 15:26 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT ABİNİN ŞARKILARI BESTELERİ KESİNLİKLE VAZGEÇİLMEZDİRLER BEN VAZGEÇEMEDİM YILLARDIR ÜMİT ABİ İYİKİ VARSIN.

|
|
Tarih: 20.03.2008 - 21:08 | IP adresi kayıt edildi. |
Nasıl vazgeçilirki...?
Aynı parça üst üste nekadar dinlenebilirse uyumadan ben dinledim... |
|
|
|
|
Tarih: 05.05.2008 - 11:47 | IP adresi kayıt edildi. |
Asla eskimiyorlar,asla büyüsünü kaybetmiyorlar..çünkü Ümit Besen Aşk"ı çözmüş..kalpleri 12"den nasıl vuracağını çok iyi biliyor..
Yıllar geçiyor,zaman değişiyor ama şarkıları hala her aşkın içinde yerini bulabiliyor..başka bişey bu.. |
|
|
|
|
Tarih: 07.05.2008 - 20:57 | IP adresi kayıt edildi. |
SAKIN HOŞLANMADIĞINIZ BİR KIZA ÜMİT BESEN ŞARKISI ÇALARKEN BAKMAYIN YOKSA O KIZA AŞIK OLABİLİRSİNİZ.
SAYGILAR. |
|
|
|
|
Tarih: 08.05.2008 - 01:56 | IP adresi kayıt edildi. |
üMİT BESEN"İN ESKİ ŞARKILARININ TADI ŞİMDİKİ ŞARKILARDA YOK, ACABA ZAMAN DEĞİŞTİ BAZI DEĞERLERİMİZİMİ KAYBETTK Kİ, TAD BULAMIYORUZ, ÇOK ÖZLEDİM O ŞARKILARDAKİ TADLARI.... |
|
|
|
|
Tarih: 16.05.2008 - 19:57 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT BESEN İN ŞARKILARI HER ZAMAN EN ÜSTTE BİR NUMARA |
|
|