|
|
|
|
Tarih: 25.05.2009 - 15:59 | İlgiler: 1,541 | IP adresi kayıt edildi. |
Sevgili Abim Aşk Üstüne O Kadar Güzel Şarkılar Yazmış. Bir Şarkısında Hatırlayın Arkadaşlar . Kavuştursaydı Sana Beni, Kalmazdı Aşkın Bir Değeri.her Şeyde Var Bir Hayır Tanrı Bilir Işini. Her Şarkısında Bir Düşünce Ve Yüzlercesi. Seni Çok Seviyorum Sevgiliş Abim.allah Sana Uzun Bir Ömür Sağlık ,huzur Versin
|
|
|
|
|
Tarih: 25.05.2009 - 22:54 | IP adresi kayıt edildi. |
Evet Katılıyorum Ümit Abinin Şarkılarında Insan Şarkıyı Yaşıyor
Alıntı: mehmetalidurgut
Ümit Abinin Yazdiği Bütün Şarkilar Aşk Üzerine Insan Dinledikçe Kendinde Birşeyler Buluyor Veya Dinlediği Şarkiyi Adeta Yaşiyor
|
|
Tarih: 14.06.2009 - 11:53 | IP adresi kayıt edildi. |
Ama Malesef Aşklar Eskisi Kadar Düzgün Ve Dürüstçe Yaşanmıyor.nedendir Bilmem Eskide Kalan Herşey Daha Güzelmiş. |
|
|
|
|
Tarih: 12.08.2009 - 20:11 | IP adresi kayıt edildi. |
Evet Insan Ask Olmadan Bu Güzel Duygulari Yasayamaz. Bitmesin Ister Bu Güzel Duygularin. Tüm Ümit Besenin Sarkilari Ask Koyuyor Ve Koklamaya Doyamiyor Insan. Darisi Tüm Ask Olmamis Arkadaslarin Basina 
Alıntı: fbhatice
Ümit Abim Gercek Askı Yasamıs Ondan Böyle Güzel Besteler Yapıyor Ve Yorumluyor Ümit Abimi Ve Sarkılarını Anlamk Icin Asık Olmak Lazım
|
|
|
|
|
Tarih: 26.08.2009 - 22:35 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Abiyi Dinlemek Bir Ayricaliktir
Alıntı: fbhatice
Ümit Abim Gercek Askı Yasamıs Ondan Böyle Güzel Besteler Yapıyor Ve Yorumluyor Ümit Abimi Ve Sarkılarını Anlamk Icin Asık Olmak Lazım
|
|
Tarih: 10.01.2010 - 11:29 | IP adresi kayıt edildi. |
Aşkın Duayeni Ümit Besen ... Saygılar ..  |
|
|
|
|
Tarih: 19.06.2010 - 01:35 | IP adresi kayıt edildi. |
Haklisin Huso34...Ümit Besen En Büyük Ve Baskasi Yok 
Alıntı: huso34
Aşkın Duayeni Ümit Besen ... Saygılar .. 
|
|
|
|
|
Tarih: 19.06.2010 - 12:19 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Besen Eski Şarkıları Arabesk Ama Şimdikiler Romantik Muzik |
|
|