| Üye Girişi
|
 |
| Duyurular
|
 |
| E-mail Listesi
|
 |
|
|
 |
| Konu İçeriği |
 |
 |
|
|
|
|
Tarih: 30.05.2009 - 23:18 | İlgiler: 1,245 | IP adresi kayıt edildi. |
Dün Ümit Abiyi Görmek Için Mercan Restauranta Gittim Ümit Abinin Yurt Dişinda Olduğunu Bir Hafta Sonra Geleceğini Söylediler Mercan Restauranta Gideceklere Duyurulur Bu Hafta Ümit Abi Yok
|
|
|
|
|
Tarih: 31.05.2009 - 02:46 | IP adresi kayıt edildi. |
Simdi Bu Habere Sevineyimmi Üzüleyimmi? Bende Duydum Ve Tv´de Son Bir Gün Kala Altyazi Olan Reklami Verdiler Ama O Kadar Cabukdu Ki Bilgileri Not Alamadim. Hem Bu Sitede Hem Baska Sitelerde Cok Arastirma Yaptim Hic Bir Yerde Haberi Bulamadim. Böyle Nasil Oldu Anlamadim. Aslinda Mutlaka Bu Sitede Olmasi Lazimdi Böyle Bir Haberin Olmayincada Ben Asilsizdir Diye Düsündüm. Coook Yazik Eger Ümit Besen´e Bugün Ve Yarin Fazla Ilgi Olmazsa. O Kadar Yakinimiza Geliyor Bizlerin Haberi Yoktu. Hata Nerde Anlamadim. Dilerim Gelecekte Böyle Bir Sey Bir Daha Yasanmaz. Ümit Besenin Menejeri Olsun Baska Ilgili Kimseler Olsun Böyle Bilgileri Zamaninda Duyurmalari Lazim. Neyse Olan Oldu Artik. Kismet Degilmis.  |
|
|
|
|
Tarih: 31.05.2009 - 16:56 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Besen Hayranları Çok Yurtdışındada
Alıntı: mehmetalidurgut
Bizim Yurtdışına Gitmemiz Mümkün Değil Oradaki Arkadaşlar Yalnız Bırakmaz Ümit Abiyi
|
|
Tarih: 03.06.2009 - 14:47 | IP adresi kayıt edildi. |
Sayın Ümit Besenin Yurt Içinde Ne Kadar Seveni Varsa Yurt Dişindada O Kadar Oldugunu Hepimizin Bilmesi Gerektiğini Düşünüyorum
Alıntı: umithayrani
Simdi Bu Habere Sevineyimmi Üzüleyimmi? Bende Duydum Ve Tv´de Son Bir Gün Kala Altyazi Olan Reklami Verdiler Ama O Kadar Cabukdu Ki Bilgileri Not Alamadim. Hem Bu Sitede Hem Baska Sitelerde Cok Arastirma Yaptim Hic Bir Yerde Haberi Bulamadim. Böyle Nasil Oldu Anlamadim. Aslinda Mutlaka Bu Sitede Olmasi Lazimdi Böyle Bir Haberin Olmayincada Ben Asilsizdir Diye Düsündüm. Coook Yazik Eger Ümit Besen´e Bugün Ve Yarin Fazla Ilgi Olmazsa. O Kadar Yakinimiza Geliyor Bizlerin Haberi Yoktu. Hata Nerde Anlamadim. Dilerim Gelecekte Böyle Bir Sey Bir Daha Yasanmaz. Ümit Besenin Menejeri Olsun Baska Ilgili Kimseler Olsun Böyle Bilgileri Zamaninda Duyurmalari Lazim. Neyse Olan Oldu Artik. Kismet Degilmis. 
|
|
|
Yazılar: [ 1 - 4 arası. Toplam : 4 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|
 |
| Etiketler
|
 |
|
|