| Üye Girişi
|
 |
| Duyurular
|
 |
| E-mail Listesi
|
 |
|
|
 |
| Konu İçeriği |
 |
 |
|
|
|
|
Tarih: 16.06.2009 - 08:01 | İlgiler: 820 | IP adresi kayıt edildi. |
Dün Yine Sen Geldin Aklıma Düşündüm Maziyi Ağlayamadım Sordum Kendime Defalarca Bu Aşkın Katili Kim Bulamadım Seni Çok Sevmiştim Biliyordun Benseni Bırakmam Diyordun Seni Seven Bu Kalp Asla Aldatmaz D,yordun Başka Bir Gülü Koklamam Diyordun Bu Aşkın Katili Kim Bulamadım Şimdi Elimde Bir Kadeh Şarap Içiyorum Maziyi Hatırlayıp Ağlıyorum Seni Düşünürken Bile Lanet Ediyorum Seni Sevdiğim Güne Isyan Ediyorum Kıyamazdım Sana Bakmaya Dokunamazdım Saçlarını Okşamaya Haykıramazdı Bu Dilim Aşkımı Sana Seni Seviyorum Diyemedim Biirsin Seni Nasıl Çok Sevmiştim Senin Için Bu Canımı Bile Verirdim Gözlerinden Akan Yaşı Şarap Niyetine Içerdim Senin Için Ben Ölümü Seçmiştim Her Karanlık Sokakta Her Gece Yarısında Her Sabah Güneş Doğduğunda Isyanim Bir Kez Daha Artar Sana Seni Seven Bu Yüreği Yakamam Mı Sana Bakan Bu Gözler Kör Olmaz Mı Ellerini Tutan Bu Eller Kırılmaz Mı Soruyorum Sana Soruyorum Senin Için Ağlayan Bu Gözler Bir Daha Ağlar Mı Sevgin Zehir Oldu Yaktı Beni Aşkın Yılan Oldu Öldürdü Beni Kalbin Mezar Oldu Gömdün Beni Öldürdün Yıktın Beni Bu Nasıl Sevgi Anlayamadım Sen Beni Kaybettin Anlayamadın Elveda Sözü Yıkmaz Insanı Severken Ayrilmak Yıkar Adamı Ne Bu Yürekte Aşkın Ne Bu Kalpte Adın Kalmadı Artık Zalim Sevgili Sen Benim Için Öldün Artık ??? Meleksu
[ Son Düzenleme: 16.06.2009 | Düzenleyen:meleksu ]
|
|
|
|
|
Tarih: 17.06.2009 - 21:23 | IP adresi kayıt edildi. |
Teşekkürler Çok Duygulu Şiir Devamını Bekleriz
Alıntı: fbhatice
Çok Güzel Duygulu Bir Şiir Tesekkür Edrim
|
|
Tarih: 10.10.2009 - 12:37 | IP adresi kayıt edildi. |
Güzel Şiir Teşekkürler Paylaşim Için
Yazılar: [ 1 - 3 arası. Toplam : 3 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|
 |
| Etiketler
|
 |
|
|