|
|
|
|
Tarih: 23.06.2009 - 10:37 | İlgiler: 634 | IP adresi kayıt edildi. |
Arkadaşlar Ümit Abimizin 80;li Yıllarda Bazı Sanatçılarla Birlikte Çıkarmış Olduğu Albümler Vardı Bu Albümlerde Ümit Abimizin Bu Güne Kadar Gizli Kalmış Çok Güzel Eserleri Var. Mesela Kanal 3 Arabesk Adlı Albümde Ümit Abimiz Kadere Bak-yağdır Mevlam Su Ğibi Eserler Seslendirmiştir Bu Albümde: Ayşe Mine-tüdanya-kurtuluş-ferdi Tayfur-ayşe Tunalı Gibi Sanatçılar Yer Alıyor. Bir Diğer Albümde Karışık Arabesk Adlı Albümdür Bu Albümdede Ümit Abimiz Rüyalarda Buluşuruz Adlı Eseri Seslendirmiştir Bu Albümdede Kurtuluş-ayşe Mine-ibrahim Tatlıses-mahmut Tunçer-müslüm Ğürses Gibi Sanatçılar Yer Almıştır. Ümit Abimizin Seslendirmiş Olduğu Bu Eserleri Mutlaka Dinlemelisiniz.
|
|
|
Tarih: 24.06.2009 - 12:28 | IP adresi kayıt edildi. |
Ferdifon Albümlerinden Seçmelerde Tüm Şarkıları Dinledim Ümit Abimin Çok Güzel Şarkılar
Alıntı: mehmetalidurgut
Kadere Bak , Yağdir Mevlam Su , Rüyalarda Buluşuruz Şarkilarini Dinlemiştim . Benim Bildiğim Ferdifondan Seçmelerde Almanya , Yürüdüm Yürüdüm Şarkilari Var
|
|
Tarih: 07.10.2009 - 12:26 | IP adresi kayıt edildi. |
Eskiden Hepsini Biliyorum Ferdifon Albümlerinde Yer Alan Şarkilar Bunlar Hepsini Dinledim Harika Dinlemeyen Arkadaşlarimiza Tavsiye Ederim
Yazılar: [ 1 - 3 arası. Toplam : 3 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|