|
|
|
|
Tarih: 16.07.2009 - 12:10 | İlgiler: 1,062 | IP adresi kayıt edildi. |
Ben Aşta Olmak Üzere Hadi Git Ve Aşk Yere Batsin Siğmadik Bir Yastiğa Ayriliğa Hazirim Yorgunum Geri Dön Zaman Bundan Ibaret Şarkilarini Dinliyorum Takıldım Kaldım 
[ Son Düzenleme: 16.07.2009 | Düzenleyen: taner34 ]
|
|
|
Tarih: 16.07.2009 - 13:01 | IP adresi kayıt edildi. |
Sana Hasret Gideceğim Islak Mendil Dostlar Sağolsun Bendeki Günlerini Arayacaksin O Gitti Dönmeyecek Unutulmuşum Zahmet Olmazsa Hadi Git Unutmaya Ömrüm Yeter Mi Yikilan Gurur Beni Düşünme... |
|
|
|
|
Tarih: 16.07.2009 - 14:47 | IP adresi kayıt edildi. |
Ben Tüm Sarkilari Sirayla Dinlerim. Fark Etmiyor Ve Hem Secmek Cok Zor Hepsi Birbirinden Güzel Parcalar Nasil Seceyimki. Nostaljiden Bugüne Hepsi Süperki. |
|
|
|
|
Tarih: 16.07.2009 - 15:42 | IP adresi kayıt edildi. |
Hepsi Birbirinden Güzel. Ama Favorim Bu Aralar Canim Senle Olmak Istiyor Bu Aralar Takildim Bu Şarkiya. |
|
|
|
|
Tarih: 17.07.2009 - 23:45 | IP adresi kayıt edildi. |
Evet Ümit Abinin Tüm Şarkilari Zaten Hep Dinlenir Ama Bu Aralar Takinti Şarkilarim Var Tabiki Bu Durum O Anki Yaşadiklarima Bağlidir Bunu Demek Istemişimdir Sayin Mehmetalidurgut Bey
|
|
Tarih: 22.07.2009 - 01:18 | IP adresi kayıt edildi. |
Benim Dinledigim Bunlar : Kader Utansin, Islak Mendil,sakin Üzülme,beni Düsünme,nikah Masasi,canim Senle Olmak Istiyor,sabahlamak Istiyorum,sen Isteseydin,yalanmis Meger,dostlar Sagolsun,okul Yillarinda,canim Sevgilim,ikimizde Gururluyuz,posta Kutusu,zahmet Olmazsa,gece Yarisi,ask Kitabi,aldanmak Sevmekten Zor,ben Aski Senden Ögrendim,bir Sevgi Istiyorum,tahta Masa |
|
|
Yazılar: [ 1 - 6 arası. Toplam : 6 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|