| Üye Girişi
|
 |
| Duyurular
|
 |
| E-mail Listesi
|
 |
|
|
 |
| Konu İçeriği |
 |
 |
|
|
|
|
Tarih: 17.07.2009 - 10:38 | İlgiler: 691 | IP adresi kayıt edildi. |
Bu Siteye Bugün Bir Sene Önce Üye Oldum Ve Cok Mutluyum. Bu Zaman Icinde Ümit Besen Hakkinda Yeni Bilgiler Edindim Ve Bir Cok Güzel Arkadaslarla Tanistim. Iyiki Varmis Bu Site. Buradan Beni Taniyan Arkadaslara Selamimi Iletiyorum. 
|
|
|
|
|
Tarih: 17.07.2009 - 16:09 | IP adresi kayıt edildi. |
Site Gerçekten Çok Güzel Keşke Daha Önceden Üye Olsaydim Ümit Abiyi Daha Iyi Tanimak Dinlemek Için Çok Güzel Bir Site |
|
|
|
|
Tarih: 17.07.2009 - 23:40 | IP adresi kayıt edildi. |
Daha Nice Yillara Arkadaşımız Sitemiz Her Zaman Seviyeli Bir Site Olmuştur Vede Olmaya Devam Edecektir Saygılar...
Alıntı: umithayrani
Bu Siteye Bugün Bir Sene Önce Üye Oldum Ve Cok Mutluyum. Bu Zaman Icinde Ümit Besen Hakkinda Yeni Bilgiler Edindim Ve Bir Cok Güzel Arkadaslarla Tanistim. Iyiki Varmis Bu Site. Buradan Beni Taniyan Arkadaslara Selamimi Iletiyorum. 
|
|
Tarih: 06.10.2009 - 12:07 | IP adresi kayıt edildi. |
Ümit Abimin Sitesi Çok Güzel Sayin Ceyhun Bey Elinden Gelenin Fazlasini Yapiyor Sağolsun Onun Sayesinde Sitemiz Çok Daha Güzellleşiyor Yeni Yeni Ümit Besen Hayranlariyla Tanişiyoruz
|
|
Tarih: 09.10.2009 - 23:44 | IP adresi kayıt edildi. |
Evet Sitemizde Sorunlar Kalmadi. Sadece S.odasina Katilim Daha Fazla Olsa Fena Olmaz. Zira Bosuna Durmuyor Orada. Hadi Arkadaslar Bekleriz Hepinizi  |
|
|
Yazılar: [ 1 - 5 arası. Toplam : 5 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|
 |
| Etiketler
|
 |
|
|