| Üye Girişi
|
 |
| Duyurular
|
 |
| E-mail Listesi
|
 |
|
|
 |
| Konu İçeriği |
 |
 |
|
|
|
|
Tarih: 21.07.2009 - 11:39 | İlgiler: 859 | IP adresi kayıt edildi. |
Merhaba Sevgili Arkadaşlarım Ben Taner Rumuzumda (taner34) Olarak Tanidiniz Beni Yaklaşık 2.5 Yıldır Buradayım Nerseyse Hergün Burada Olmaya Çalıştım Vede Olmaya Devam Edeceğim Ümit Besen Hakkında Herşeyi Www.umitbesen.org"tan Öğrendim Ümit Abi Hakkında Bu Kadar Bilgiye Sahip Değildim Ama Her Albümü Bende Vardı 94/95 Yıllarından Beri Dinliyorum Ilk Olarak Bir Akşam Üstü Albümünden Başladı Hayranlığım O Zamanlar Ümit Abinin (vururum Seni) Şarkısı Da Çok Meşurdu Bu Şarkıylada Hayranlığım Başladı Abilerim"de O Zamanlar Çok Dinlerdi Ümit Abiyi Onlardan Birazda Aşılandım Çok Severek Dinliyordum Şimdi Şarkıların Bir Çoğunda Çoçukluğuma Gidiyorum Arkadaşlarımda Çok Dinlerdik Ayrıca Filmleri"de Çok Tv"de Çıkıyordu Birazda Hayranlığın Ümit Abinin Şarkılarıyla Bu Yaşıma Geldim Ümit Abinin Şarkılarında Çok Yaşanmış Hikayelerim Vardır Şimdi Koyu Bir Ümit Besen Hayranıyım Ümit Abiyi Çok Seviyorum O Romantik Şarkilarinada Bayiliyorum Iyi Ki Varsin Ümit Abi Ayrıca Sayın Ceyhun"da Site Için Elinden Gelen Çalışmaları Yapıyor Zaten Kendimi Sizlere Kısaca Tanıtım Sizleri Bekliyorum Daha Yakından Tanımak Için Saygılar...
[ Son Düzenleme: 21.07.2009 | Düzenleyen: taner34 ]
|
|
|
Tarih: 21.07.2009 - 13:57 | IP adresi kayıt edildi. |
Herkesin Bir Hikayesi Vardir Tüm Ümit Besen Sarkilariyla. Zaten Sarkilarin Sözleri Tam Yürekten Oldugu Icin Bence Ümit Beseni Dinlemek Bir Cok Kimsenin Tercihi Olmustur. Ben Yurt Disinda Yasadigim Icin Maalesef Tam Bastan Dinleyemedim/hayrani Olamadim Ümit Besenin. O Zamanlar Kasetler Yurtdisinda Bulunmuyordu. Seneden Seneye Izinlere Gittigimizde Kasetini Alma Sansi Buluyordum. Onun Icin Maalesef (bastan Olmadigi Icin) Cok Sükür (daha Gec Kalmadigim Icin) 25 Yildir Dinliyorum Ve Herkes Gibi Devam Ediyorum. Tek Bir Hayalim Ümit Besenle Tanismak. Insaallah Bunu Bir Gün Gerceklestirecegim Nasipse. Belki Bu Site Araciligiyla Tüm Hayranlarla Beraber Ümit Besenle Tanisma Firsatimiz Olur Degilmi???? Sarkilardan Secim Yapmak Coook Zor Ama Bir Kac Favori Sarkim Var Mesela Parkdaki Sirlara, Vazgectim Senden, Onikiye Onkala. Bu Siteye 1 Sene Önce Üye Oldum. Ondan Önce Hep Sadece Ziyaret Ederdim Siteyi. Iyiki De Üye Olmusum. Tüm Arkadaslarla Tanisdigim Icin Memnun Ve Sansliyim. Benden Bu Kadar Sirayi Baska Arkadaslara Birakiyorum  |
|
|
|
|
Tarih: 23.07.2009 - 22:30 | IP adresi kayıt edildi. |
Site Arkadaşlarımla Yakından Tanışmış Olduk
|
|
Tarih: 11.08.2009 - 18:32 | IP adresi kayıt edildi. |
Arkadaşlar Bende Ümit Abimizi Abimin Son Şarki-aşk Burçu-deli Gönlüm-gök Kuşaği-ikimizin Yerine-adli Almiş Oldu Albümleri 13 Yaşimdan Beri Dinleyerek Başladi Hayranliğim. Ve O Günden Bugüne Yakin Çevrem Beni Besençi Olarak Çağirirlar Vede Hitap Ederler Besenci Olmaktantanda Her Zaman Için Gururduydum Vede Vazgeçmeye Niyetli Değilim.....
|
|
Tarih: 30.08.2009 - 22:06 | IP adresi kayıt edildi. |
Tabiki Bütün Ümit Besen Hayranlarıyla Tanışıyoruz Ne Güzel
Alıntı: mehmetalidurgut
Sitemiz Sayesinde Ümit Besen Sevenleriyle Tanişiyoruz
Yazılar: [ 1 - 5 arası. Toplam : 5 ] |
|
|
|
Konu açmanız izinsiz, yeni konu açabilirsiniz.
Kendinize ait yazıları değiştirebilirsiniz.
|
HTML Code Açık
Smilies Açık
BB Code Açık
|
|
En çok görüntülenenler |
Hit |
En çok oy alanlar |
Hit |
|
|
|
|
Aktif Kullanıcılar: |

|
Forumu gezen 0 misafir ve 0 üye bulunmaktadır..
|
|
Forum İstatistikleri: |
|
|
|
 |
| Etiketler
|
 |
|
|