|
|
|
|
Tarih: 29.01.2008 - 08:42 | İlgiler: 995 | IP adresi kayıt edildi. |
size bir anımı anlatmak istiyorum bir gün ümit besenin osmaniyede konseri vardı bende gidememişmiydim (orayı tam hatırlamıyorum) neyse akşam konser başlamış ümit amcanın sesi geliyor bizim evin oraya geliyordu biz ablamla dışarı çıktık bir yandan yağmur yağıyor bir yandanda Ümit amca nikah masasını söylüyor işte o günü hiç unutamam ve ümit amcayı yakından görmesemde sesini canlı canlı duydum ve O GÜNÜ HİÇ UNUTMUYORUM allah size daha iyi daha güzel anılar nasip etsin arkadaşlar... ÜMİT AMCA SENİ ÇOK SEVİYORUM
|
|
|
|
|
Tarih: 29.01.2008 - 17:08 | IP adresi kayıt edildi. |
gidemedim çünkü çok soğuk ve yağışlıydı hava ama kalbim ordaydı |
|
|
|
|
Tarih: 26.04.2008 - 15:17 | IP adresi kayıt edildi. |
NE GÜZEL SESİNİ DUMUŞUN BİR ANIN VAR BEN KÜÇÜKKEN BİR FİLMİNİ İZLEMİŞTİM VE O GÜNDÜR BU GÜNDÜR DİNLERİM BEN ÜMİT ABİYİ DİNLERKEN HUZUR BULUYORUM İNSANLARIN GÖZLERİNDEKİ PARILTIYI GÖRÜYORUM KEŞKE BENDE ÜMİT ABİ İLE TANIŞABİLSEM SESİNİ YAKINDA DUYABİLSEM .... |
|
|
|
|
Tarih: 29.05.2008 - 17:04 | IP adresi kayıt edildi. |
BEN MÜZİK DİNLEYEBİLDİĞİM HER AN ÜMİT ABİMİZİ DİNLİYORUM. BİR GÜN YAŞADIĞIM ŞEHİR OLAN İZMİR DE ARKADŞIMLA BERABER ÜMİT ABİMİZİN ŞARKISINI SÖYLEYEREK YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOLDA KARŞIDAN ÜMİT ABİMİZİ BİR ARAÇTA GİDERKEN GÖRDÜK. ÇOK HEYECANLANDIK VE KOŞTURDUK AMA YRTİŞEMEDİK.ÇOK ÜZÜMÜŞTÜK. |
|
|
|
|
Tarih: 02.06.2008 - 15:54 | IP adresi kayıt edildi. |
çok güzel ya ümit abiyi yakından görmek veya sesini duymak ne kadar özel bir duygu olsa gerek bana da nasip olur inş. yakından görmek veya duymak çok isterim  |
|
|
|
|
Tarih: 06.07.2008 - 00:35 | IP adresi kayıt edildi. |
çok güzel bir anı bence paylaşım için teşekkürler...
|
|
Tarih: 16.07.2008 - 09:31 | IP adresi kayıt edildi. |
BEN MERCANA GİTMİŞTİM DİNLEMEYE |
|
|
|
|
Tarih: 16.07.2008 - 12:02 | IP adresi kayıt edildi. |
fazla soze gerek yok adam yıllardır dinletiyor kendini
|
|
Tarih: 16.07.2008 - 16:54 | IP adresi kayıt edildi. |
ne mutlu sana hem yağmur hem ümit besen bide görebilseydin tam olurdu ama nasip değilmiş bir gün oda olur İNŞAALAH |
|
|
|
|
Tarih: 25.07.2008 - 19:07 | IP adresi kayıt edildi. |
YAĞMURDA ÜMİT BESEN DİNLEMEKTE BİR BAŞKA GÜZEL OLUR HERHADLDE.... |
|
|