|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 17:02 | İlgiler: 1,392 |
Ümit Besen Petek Dinçöz"ün sunduğu "Arım Balım Peteğim" programına konuk oluyor.
Tarih : 07 Şubat 2008, Perşembe
Saat : 10:00
Site içerisinde çok hazırcı arkadaşlar var lütfen düşüncelerinizi yazın. Yorumlarınızı eksik etmeyin.... Bakıp geçmek yakışmaz!
|
|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 17:19 | IP adresi kayıt edildi. |
ooooooo harika ümit abi bugünlerde de hep programa çıkıyor çok güzel o gün showtvye kitlenicez desenize  |
|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 19:27 | IP adresi kayıt edildi. |
merhabalar ne güzel bu günlerde sevgili ÜMİT abimizi bir cok programda görebiliyoruz artık.ve bu sitede emeği gecen arkadaslarada sonsuz tesekkürler özellikle ceyhun sana cok tesekkürler bizleri biz ümit besen hayranlarını bole güzel bir çatı altında topladıgın icin calısmalarında basarılar dilerim...hep birlikte daha güzel günlerde olmak dileğiyle...sevgiyle kalın... hakan-34 |
|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 19:53 | IP adresi kayıt edildi. |
nasıl ki 2+2=4 eder. hak eden hak ettiği yere mutlaka gelir ümit abi bu yerini hiç kaybetmiyecek ona güvenimiz sonsuz. ama 7 şubat günü mesaim oldugu ve mevsim kış olduğundan hastalar çok.ama gönlümüz ümit abinin yanında umarım internetten izleyebilirim. şimdiden abimize başarılar |
|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 20:31 | IP adresi kayıt edildi. |
normalde 11-12 de kalkıyodum ama ümit abimizi izlemek için 10 da kalkıcam sabırsızlıkla bekliyorum perşembe gününü  |
|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 21:59 | IP adresi kayıt edildi. |
arkadaşlar e mail atalım petek dinçözün proğramına ümit beseni tek başına bırakmayalım inşallah o proğrama e mail atabilme imkanımız vardır. |
|
|
|
|
Tarih: 04.02.2008 - 23:48 | IP adresi kayıt edildi. |
Slm arkadaşlar ve abiler show tv ekranında Ümit Besen abimizi izleyeceyiz.Perşembe gününe kadar iple cekcem:Herkez izlemesiniz tavsiye ederim nu cok seviyorum |
|
|
|
|
Tarih: 05.02.2008 - 17:21 | IP adresi kayıt edildi. |
Merhaba Arkadaslar,
ÜMIT ABI"mizi bugunlerde tvlerde görmek harika bir duygu.Yalniz biz çalisanlar bazi programlardan mahrum kaliyoruz.Benim tek istegim önceden oldugu gibi CEYHUN"un programin bazi kisimlari sitede yayinlamasidir ,öyle birsey olursa bizlerde bir nebze olsun programi izlemis oluruz.Simdiden saygi ve selamlar..
USKUDAR. |
|
|
|
|
Tarih: 05.02.2008 - 19:38 | IP adresi kayıt edildi. |
ÜMİT abi seni yine büyük bir zevkle izleyeceğim. |
|
|
|
|
Tarih: 06.02.2008 - 01:27 | IP adresi kayıt edildi. |